Sayfa 807/1003 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    100 dolar üstü işlemler kimlik zorunluluğu geldi. Ufak ufak sermaye kontrolü gelmeye başlar.

Bu zaten vardı, her işlem yapandan isteniyordu. 100 dolar limit getirdiler ....

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    100 dolar üstü işlemler kimlik zorunluluğu geldi. Ufak ufak sermaye kontrolü gelmeye başlar.
    Aslında durum biraz farklı sn akcay
    Tüm işlemlere zorunluluk gelmiş idi
    şimdi 100 dolar üstüne çıkarıldı
    yanı önceki yumuşadı

Değişen yer aşağıda var

"Aynı tebliğin 20'inci maddesinin 6'ncı fıkrasında yer alan 'tüm işlemlerde' ibaresi yerine '100 ABD Doları ve/veya karşılığı Türk Lirası tutarını aşan işlemler için' ibaresi getirildi. Böylelikle döviz işlemlerinde uygulanan kimlik tespiti esnetilerek, 100 dolar ve üzeri işlemler için uygulanacak."

3. Aklı olan yurt dışına. Malesef. Hata ettik ülkemize inandık güvendik o da şimdi bize s...git diyor gitmek zorunda kalacağız malesef.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    gerçekten yazıklar olsun. Bu nasıl bir cehalettir anlamıyorum. Üniversite mezunu parlak gençler işsizler, 3 kuruşa çalışıyorlar, iş bulamayanlar intihar ediyor ama şahısa mv maaşı veriyoruz.
    Gerçekten bizi bu duruma düşürenlere bin kez yazıklar olsun...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu boktan gidişin iyi yanı bunlara artık kimse oy vermez. Basiretleri bağlandı siyaseten kendi ayaklarına sıkıyorlar, hatta ayaklarına değil kafalarına sıkıyorlar. Nice yakınım vardı a.k.p. ni savunan benden beter muhalif oldular.

5. Katılıyorum izliyorum ben...
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Endekse dolar bazlı saatlık bakınca (X100)
    düzeltme bugün biterse
    yukarı devam eder gibi duruyor
    RSI de rahatlamış durumda
    Usd bazlı günlükte bile RSI rahatlamış
    Böyle bakınca sorun yok gibi duruyor

TL bazlı ise
    kapabaca
    Zirveden yaklaşık 4 bin puan satış oldu (40 Puan ) (x100)
    sonra 31 puan yükseldi
    fakat yükseliş son saatte oldu.
    Biraz stop patlatma gibi durdu
    Yanı mantiksal olarak
    ibre aşağıya dönecek gibi duruyor

Fakat
    net olan şey
    zirve üstü şhort durulmaz
    dünün altı da long durulmaz
    Arada piyasadan uzak durmak bence en iyisi

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Onların hepsi basit bir vaade bakar.. çok çabuk tav olacak grup var..
     Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Bu boktan gidişin iyi yanı bunlara artık kimse oy vermez. Basiretleri bağlandı siyaseten kendi ayaklarına sıkıyorlar, hatta ayaklarına değil kafalarına sıkıyorlar. Nice yakınım vardı a.k.p. ni savunan benden beter muhalif oldular.

7. Elinde ki malın değerini bilmek lazım herşey olur bu altın hisse araba telefon vs vs
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Yalnız şuan iş kontrolden çıkmaya başlayabilir bunu anlamayan ekonomist mi olur bilmem. Çünkü TL ile fiyatının yarın ne olacağını bilemediğin malı satar mısın? Örneğin gübreyi hasat vadeli kim kaça satar? Bir yerden sonra stokçuluk ve yüksek kur nedeniyle ithal mal temin edilememesi nedenli raflar boş kalabilir, fabrikalar durabilir. (bugün benim bildiğim en büyük fabrikalardan biri malzeme temine edememesi kaynaklı 2 günlüğüne durdu) Venezuella modeline doğru adım adım gidiyoruz maalesef.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aklı olan yurt dışına. Malesef. Hata ettik ülkemize inandık güvendik o da şimdi bize s...git diyor gitmek zorunda kalacağız malesef.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla öyle oldu, kardeşim 3 yıl önce ingiltereye yerleşti, dün itibariyle TL varlığı da kalmadı, evi de satmıştı 2 ay önce. RTE nin son konuşmasıyla hisse senedi yatırım fonu vs ne var ne yok satıp çıktı
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 807/1003 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •