Sayfa 808/997 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sercanhan arkadaşım çok haklısın. Vakıf gişede sıra bekler iken oturanlardan bile para toplamaya başlamış
    Ayrıca özel bankalarda kredi hedefi,kredi kartı satış hedefi çok önemlidir.geçen para çekmeye gittiğimde gişeci(bankalarda operasyon birimi diye geçer ve ürün satışı çok önemli değildir buna müşteri temsilcisi dediğimiz pazarlamacılar bakar bankalarda)ısrarla otomatik ödeme ralimatı almaya ÇALIŞTı.utanmadan otomatik ödeme vermeyenlerden hesap işletim ücreti alınabileceğini belirtti.oysaki ÇALIŞTIĞI kurum ile banka arasındaki promosyon anlaşmasının içeriğinde alincak ücretler bellidir..bi satış hedefi uğruna böyle yalanlar söylemek gerçekten vakıfın müşteriye bakış açısını gösterme açısından çok önemli
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Hic kimse size beles para vermez- beles var ise onun da kendine mutlaka bi getirisi olur - dikkat edin derim ve bu sozumu asla da unutmayiniz........
    Konuya göre değişir. İşin özü şudur:

Siz kredi kartı ile harcama yaptığınızda bankalar işyerlerinden yüzde 3'lere varan komisyon alırlar. Yani Enpara kredi kartı için bedava peynir yada beleş para var kapana kısılırsınız gibi bir durum sözkonusu değil.

Banka belki kredi kartından 2 yıl hiç kazanmayacak belki zarar edecek ancak sonraki yıllar katmerle bu çalışmanın karşılığını alacak.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku

Siz kredi kartı ile harcama yaptığınızda bankalar işyerlerinden yüzde 3'lere varan komisyon alırlar. Yani Enpara kredi kartı için bedava peynir yada beleş para var kapana kısılırsınız gibi bir durum sözkonusu değil.

Banka belki kredi kartından 2 yıl hiç kazanmayacak belki zarar edecek ancak sonraki yıllar katmerle bu çalışmanın karşılığını alacak.
    Kesinlikle katılıyorum. İşi bilen ne hesap ücreti ne de eft parası öder. Üstünde de yıllık 100-200 lira chip puan kazanır.

4.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku

Siz kredi kartı ile harcama yaptığınızda bankalar işyerlerinden yüzde 3'lere varan komisyon alırlar.
    yanlış bir bilgi..

doğru bilgi ise;

bankalar büyük üye işyerlerinden beş kuruş alamaz, alırsa şirketin nakit akışını, vadesizini, verimliliğini kaybeder.

peki banka bu işi niye yapar ?

1. yukarıda saydığım üye işyerindeki çapraz ürün satışı ile verim yükseltmek.
    2. kredi kartı sahiplerinin büyük bir çoğunlu ya geç, ya eksik, ya da vadesinden önce öder..

5.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ustam sen maaş müşterisisindir..vakıf herşeye para kesiyo.gişeden kredi kartı ödenecek 5.25.. Bir maaş üstü para çekersen gişeden 5,25.en son finans yatırıma para yollucaktım 4.22 kesince kalmini kırdım.maaş müşterisisi bile olmanın anlamı kalmadı..sakın vakıfı denemeyin
    2017 nin son iş günü vakıf dan mevduat hesabımı temdit edeceğim.Lakin oranlarda biraz gevşeme var gibi idi. Uzun süre çalıştığım müşteri temsilci ile oran pazarlığına tutuştum. Bana size istediğiniz oranı almaya çalışırım ama bizden hiç bir şey almamışsınız bari size kart verelim dedi. Benim kartlarım var gereksiz. Çünkü kullanmam dedim. Kullanmayın üstelik bu kartların aidatı yok dedi. Eh iyi o zaman dedim. Kendi kendime kartları alır aktif hale getirmem dedim. Kartları aldım. Sonra gördüm ki bana verilen şifreleri girmeden kartları kullanıma açmışlar. Şimdi düşünüyorum da sözleşme imzaladım. O sözleşmeleri hiç birimiz okumuyoruz. Yani demek istediğim ileride banka kart ücreti istemeğe kalksa itiraz etsem imzaladığınız sözleşmede bu belirtilmişti deseler şaşırmam. Bankalar her şeyi kendi lehlerine düzenlerler. Geçmişte geri çağrılan krediler gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    2017 nin son iş günü vakıf dan mevduat hesabımı temdit edeceğim.Lakin oranlarda biraz gevşeme var gibi idi. Uzun süre çalıştığım müşteri temsilci ile oran pazarlığına tutuştum. Bana size istediğiniz oranı almaya çalışırım ama bizden hiç bir şey almamışsınız bari size kart verelim dedi. Benim kartlarım var gereksiz. Çünkü kullanmam dedim. Kullanmayın üstelik bu kartların aidatı yok dedi. Eh iyi o zaman dedim. Kendi kendime kartları alır aktif hale getirmem dedim. Kartları aldım. Sonra gördüm ki bana verilen şifreleri girmeden kartları kullanıma açmışlar. Şimdi düşünüyorum da sözleşme imzaladım. O sözleşmeleri hiç birimiz okumuyoruz. Yani demek istediğim ileride banka kart ücreti istemeğe kalksa itiraz etsem imzaladığınız sözleşmede bu belirtilmişti deseler şaşırmam. Bankalar her şeyi kendi lehlerine düzenlerler. Geçmişte geri çağrılan krediler gibi.
    Evet çoğumuz sözleşmeleri okumuyoruz sayfalarca olduğu için fakat yine de hiçbir bankanın sizin adınıza sizin onayınız olmadan yasal olarak işlem yapma hakkı olduğunu sanmıyorum.. Hiçbir kredi kartında böyle birşey başıma gelmedi.. Eğer internet bankacılığından oluyorsa kapatın bence kartı kullanmayacak iseniz, veya müşteriz hizmetlerinden..

7. Bugün Burgan-Odea veya diğer bankalardan oran alan oldu mu?

Anadolu 15,20
    Vakıf ÖB 14,75
    Akbank 14,00 diyor

Nurol'u da öylesine ariyim dedim forumda bir arkadaş 1mio için 17,85 yazdığı için; ilk 15,75 lütfettiler sonra da 15,90 a çıkabiliriz diyince kalsın dedim.

8.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    bugün burgan-odea veya diğer bankalardan oran alan oldu mu?

Anadolu 15,20
    vakıf öb 14,75
    akbank 14,00 diyor

nurol'u da öylesine ariyim dedim forumda bir arkadaş 1mio için 17,85 yazdığı için; ilk 15,75 lütfettiler sonra da 15,90 a çıkabiliriz diyince kalsın dedim.
    ben halkbanktan oran aldım 500k için 15 verdiler 32 gün

Sayfa 808/997 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •