Sayfa 808/992 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    webster bu sabah dolar aldı. ona göre. :-)
    Almasına gerek yok düşünmesi bile yetiyor

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Arsalar buyuk ve zamanla Cankiri sehir merkezinde kalmislar.
    Bizim pay dusuktu biz ilgilenmedik..
    Hissedarlar bir araya gelip anlasip, bu cakal muteahhitlerden birisine vermediler, bu nedenle oyle kaldi, artik insaat sektorundeki kriz nedeni ile ilgilenen, arayip soran da yok.
    Bu arada imar plani degisti, komsu parsellerle parsel birlestirmesine gittiler, kasten iyice icinden cikilmaz bir hale getirdiler, isi kat karsiligi onlara vermekten baska care birakmadilar hissedarlara.
    Buradan sunu anladim ki senin elinde iken yillarca beklersin, degerlenir, degerlenince birisi goz koyar ve sana yedirmez.
    Bu nedenle bu isi yapmak isteyenin yerel yonetimlerle arasi iyi ve her daim iclerinde adami olacak yoksa cok riskli..

Syg,
    Dudu ağabey selam , Aksu mah.’de mi yeriniz ? Bizim de var sağolsun belediye 18 uygulaması adı altında yol geçirip metrekareleri de düşürdü , müteahhite mecbur bıraktı . Bu işe girebilecek sadece TOKİ var onlarda muhtemelen uyduruk yapar geçerler .

en azından secime kadar dovızde kalmak ve/veya almak lazım kanımca.

4. ons 1324 dolar oldu ..Hem ons hem dolar aynı anda güçlenmez ..Ters korelasyon var arasında .Dolar için geçen ayki en tepe yılın en yüksek seviyesi olabilir .
    Gram altın bu sene geçen seneki seviyenin üstü olması çok olası ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    ons 1324 dolar oldu ..Hem ons hem dolar aynı anda güçlenmez ..Ters korelasyon var arasında .Dolar için geçen ayki en tepe yılın en yüksek seviyesi olabilir .
    Gram altın bu sene geçen seneki seviyenin üstü olması çok olası ..

Herşey ABD Çin görüşmelerine bağlı.Anlaştık derlerse ons tepetaklak aşağı gider.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Herşey ABD Çin görüşmelerine bağlı.Anlaştık derlerse ons tepetaklak aşağı gider.
    Dostum şahsi fikrim ;Abd Rusya ,İran ile anlaşır ama Çin ile anlaşamaz .Büyük tehlikenin onlarda farkındalar .Anlasacak olsalar Huwai gibi firmaya yaptırım kararı almazlardı ..Dertleri başka aslında ..
    Ama olurda anlaşırlarsa altın sağlam çekilir o konuda katılıyorum [emoji106]

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu nedenle arsa emlak islerinden uzak duruyorum.
    O hep duydugumuz arsa aldim 3 e yol gecti imar geldi sattim 30 a bence kocaman bir sehir efsanesi...
    Syg,
    Sıradan insan için geçerli değil.
    O işten halen parayı katlayan varda, siyasetin belli bir tabakasinin üzerinde olmak şartıyla..

Bu sene hiçbir şekilde faiz indirilmeyecek

Sayfa 808/992 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •