Sayfa 809/1002 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1650 de takıldm geçemiyorum havası veriyor ama hacim de düşük, kırarsa 1666.66 beklenebilir kıramazsa sanki bi 1628 i var gibi. 1/10 lönk 1643 maliyetli duruyor duruma göre poz alma şekli, hacim olmayınca net bir şey söylenemiyor elini belli etmiyor şimdilik.
    Garan öncülüğünde kıracak gibi..

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1650 de takıldm geçemiyorum havası veriyor ama hacim de düşük, kırarsa 1666.66 beklenebilir kıramazsa sanki bi 1628 i var gibi. 1/10 lönk 1643 maliyetli duruyor duruma göre poz alma şekli, hacim olmayınca net bir şey söylenemiyor elini belli etmiyor şimdilik.
    Normalde spot 1642 üstünde fişekler hatta büyük artı gap yapar diye bekliyordum ama bu durgunluk beni de çok şaşırttı. Buün sonu veya yarın öğlene kadar uzun bir saatlik bar çıkacak. Bugüne kadar o barı yukarı bekliyordum ama şu anda kararsızım. Pozum long, maliyetim iyi. En kötü kardan zarar yapar stoplarım.

3. Reis bugun çok dolu .

4.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Ben hisse senedi piyasası için konuşmadım.. Kripto paralarda kazananlara helal olsun diyorum.. Şahsımın neye göre düştüğü çıktığı belli olmayan bu enstrümana 1 tl bile koymaya götü yokken bu piyasada parasına para katana sadece saygı duyarım... Allah daha çok kazandırsın..
    Viopun varmı sanki.

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Ben hisse senedi piyasası için konuşmadım.. Kripto paralarda kazananlara helal olsun diyorum.. Şahsımın neye göre düştüğü çıktığı belli olmayan bu enstrümana 1 tl bile koymaya götü yokken bu piyasada parasına para katana sadece saygı duyarım... Allah daha çok kazandırsın..
    kripto konusunda biraz şans da olmalı..yaşanmış bir olay anlatayım..o zamanlar tanımadığımız şimdi uzaktan akrabamız olan bir şahıs, bitcoin adı duyulmadığı zamanlarda oyunlarda kullanıldığı zaman 400 tane almış..Sonra bitcoin patlayınca zengin olduğunu anlamış..3 yıl önce 19 bin dolara çıkınca 160 tane satıp 8-9 daire almış..Şu an 240 tane elinde..milyon dolarlık biri..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

ne bekliyor bunlar şimdi hımm henüz erken...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abd tahvil ihalesi bekleniyor....talep olursa caşar...10 yıllık faizler düşer talep olmazssa sert verirler....tahvil ihalesi saati kaç bilmiyorum....bilen var mı...

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Abd tahvil ihalesi bekleniyor....talep olursa caşar...10 yıllık faizler düşer talep olmazssa sert verirler....tahvil ihalesi saati kaç bilmiyorum....bilen var mı...
    Deniz hoca vobelit’te şu şekilde paylaşmış.

-16.30 ABD enflasyon verisi
    -17.00 1.9 trilyon dolarlık destek paketinin ABD temsilciler meclisinde nihai yasalaşma oylaması
    -21.00 ABD Hazinesi 10 yıllık tahvil ihalesi için tekliflerin alınması

Sayfa 809/1002 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •