Sayfa 809/1009 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yok eğer haber DTH larda 2 milyarlık çözülmeyi işaret ediyorsa, onun için de yeterli değil sadece satış verisi...

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    O 2 milyar Dolarlık yerli satışlarının içinde opsiyon kullananların mike mike satışlarının payı nedir bilen var mı acep ?
    ....................
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    O 2 milyar Dolarlık yerli satışlarının içinde opsiyon kullananların mike mike satışlarının payı nedir bilen var mı acep ?
    yerli kurumlar dediği kamu bankaları
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Opsiyon kullanan olsa bile tam olarak o gün vadesi doluyor olması lazım..

Kaç kişi döviz satarım opsiyonu yapmış olabilir
    Kaçı tam pazartesi gününe denk düşecek..

komisyon var ama..........

Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    uzun araştırmalardan sonra dolar tl işlemlerimi usdtr fonundan yapmaya karar verdim.bilenler için görüşlerini beklerim.avantaj olarak hisse satışından sonra iki gün beklemeden alım var.alım satım marjı düşük.bilgilerinizi bekliyorum.ytd.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Dün bir haber vardı belki gören olmuştur, Japonyanın ky ları yani ev hanımı Ayşekito , manav Mehmetiko Yüksek Tl faizine kanıp Türk Tl cinsi bonolara yatırımı yapmış. Şimdi bağrım bağrım ağlaşıyorlarmış biz ne mok yedik diye. Allahın Japonu Tl yi Japon yeni ile yada Dolar ile karıştırmış olacak, ama cahil Japon oluncada farketmiyor bu finans piyasalarında kerizleri acayip mikiyorlar. Gitti Dolar bazında1 yıllık faiz kazancı üstüne eksi yazdı bir kaç günde. Tüm bunlar uyanık geçinen JAPON yatırımcısına kapak olurda bir daha boyundan büyük moka balıklama dalmaz.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Opsiyon kullanan olsa bile tam olarak o gün vadesi doluyor olması lazım..

Kaç kişi döviz satarım opsiyonu yapmış olabilir
    Kaçı tam pazartesi gününe denk düşecek..
    Bilmiyorum elimde veri yok soruyorum ama bence yabana atılacak kadar az değildir. Üstelik bu opsiyon cangılının binbir türlü şekli var yok üste değeni yok alta değeni bilen bilir ne demek istediğimi. Yani üste değdiyse vade sonunu bekleme diye bir şey olmayacağı için bir sürü kişinin aynı gün bozulmuştur opsiyonları .

idris usta herkesi cagiriyor ama amerikaya- miss gibi yesil doga da calisiyor ve yasiyorum, havuzlu evin var diyor hehe

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    her eyalet farkli

NY ta saatte 15 dolara surunursun
    benim buralarda kral gibi yasarsin
    ayrica asgari ucrete calisanlar cok basit islerdekiler. Herkes cok dahayuksek aliyor cunku issizlik cok dusuk
    siz bu rakamlara kafayi takmayin. Buralarda hayat yok. Marifet ABD de kole gibi calisip para kazanmak degil
    Marifet TR de bu parayi kazanmak. Kole olduktan sonra herkes para kazanir ama kolesin iste
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 809/1009 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •