Sayfa 81/792 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 6335 madde; 641 - 648 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. Vali ve saz ekibi operasyon yapacakmış. Rezilliğe bak.

2. Operasyon olmadan olacağı çıkıyor.

3. böyle saçma-sapan haberler hissenin hareketini engelliyor. borsa gündem şirketten sitesine reklam alamadığı için iftira atıyor. birileri haracını alamadığı için şirketi haber yapıyor....olan yine bize oluyor.haberi orhan pala yapmıştır.
    orhan pala adamsa ortağını nasıl kazıkladığını anlatsın...reklam vermeyen haracını vermeyen kişilere iftira atmak onun karekteri olmuş.

4. Polisan Holding’de yaptığı operasyon sonrası yakayı ele veren Vali ve ekibinin İttifak Holding’de ‘altın vuruşa’ hazırlandığı söyleniyor
    BORSAGUNDEM.COM–KULİS HABER
    Polisan Holding operasyonunda yakayı ele veren, borsada Vali lakabıyla tanınan Mahmut Kiras’ın, ekibine moral vermek adına yeni bir operasyona giriştiği öne sürüldü. Borsagundem.com’a ulaşan bilgilere göre İttifak Holding’te şirkete yakın isimler de işin içinde olduğu iddia ediliyor.
    Polisan operasyonunda şirkete yakın isimlerle iş tutan ve amacına ulaşan Vali ve ekibi geçtiğimiz günlerde yakayı ele vermişti. 28 Ekim 2016 tarihinde borsagundem.com, “Polisan Holding’de Vali Operasyonu’ başlığıyla haberi yayınlamıştı. SPK, işlemi yapan 4 kişi hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
    Polisan Holding’de ‘Vali’ operasyonu!

VALİ VE EKİBİ ROTAYI GEBZE’DEN KONYA’YA ÇEVİRDİ
    SPK'nın piyasa dolandırıcılığı işlemleri sebebiyle suç duyurusunda bulunduğu Necla Erdem, Ahmet Kiras, Semih Kiras ve Günay Gümüş'e POLHO pay piyasasında 2 yıl geçici işlem yapma yasağı uygulanacak.
    Vali–Zeki ekürisinin rotayı Gebze’den Konya taraflarına çevirdiği, ismi FETÖ’nün paralarının aklanmasıyla gündeme gelen İttifak Holding’te işlemlere başladığı ileri sürülüyor.

5. Valinin adamları hep yasaklanmış
    Nasıl olacak bu iş

6. fısıltı var sağda solda açıklama olmadan asla ciddiye almıyorum ama katar işi ne iş bilen var mı ???

7. Nasıl bir fısıltıdan bahsediyorsunuz,paylaşırmısınız.

8.  Alıntı Originally Posted by ÇELEBİOĞLU Yazıyı Oku
    Nasıl bir fısıltıdan bahsediyorsunuz,paylaşırmısınız.

adese topiğinde bir dostumuz yazmış diğer köyde yazıldı diye.oraya baktım dün gecede twitter adese başlıklı bölümdede bir grafik paylaşana bu soru sorulmuştu.
    asla bu tür net olmayan şeyleri paylaşmak taraftarı olmadım ondandır ki bilgisi olan var mı diye sordum.

Sayfa 81/792 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •