Şu an çalıştığım kurum BONO Tahvil alım satım modülüne sahip değil...Özellikle eski ve orta ölçekli aracı kurumlarda bu modül olduğu gibi hazine ihalesine bile teklif verebilirsiniz.. Öyle 1 milyona falanda gerek yok....Geçmişte Borsayı riskli gördüğümde parayı Bono- tahvile yatırırdım....
Bu ay ben de hesabı kapatmayı düşünüyordum ama evin duvarına yaptırdığım kasanın sıvası henüz kurumadı.Şaka bir yana bu oranlarla en iyisi parayı sistemden çıkarmak ama koyacak güvenli bir yer yok! Daha önce müşteri temsilcisi uzun bağlayın, oranlar çok düşecek diyerek beni uyarmıştı ama ciddiye almamıştım.
ülkede soğan bitmiş soğan,olan soğan 8-10 tl hala seçimi niye kaybettik diye soramayan bir zihniyet,gerçekten akıl tutulması yaşıyorum.
aynı zarfa atılan 3 pusula var iki tanesinde sorun yok ne hikmetse beyaz olan büyükşehir pusulasında hile var,nasıl hileyse ortada somut bir açıklama yok,her seçimde olan rutin maddi bazı hatalar düzeltildi kesmedi,geçersizleri sayalım dendi sayıldı yetmedi,bazı ilçelerde tüm oyları sayıyorlar o da yetmedi şimdi ee iptal edelim,yok yavvv..
Teşekkürler bilgilendirme için. Google'a sorunca şöyle bir form buldum. Sadece imzalı bir beyan gerekiyor. Dediğiniz gibi döküme gerek yok. https://www.google.com/url?sa=t&sour...HAijrmRJi2H7Gc
Yer İmleri