Sayfa 81/138 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon
Arama sonucu : 1104 madde; 641 - 648 arası.

Konu: GMSTRF QNB Finans Portföy Gümüş Borsa Yatırım Fonu

1. 08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Geçen yıl borsadan çıktığım bir para ile 14.5 dolara düşmüş gümüşü görünce daldım.Bir gün sonra bir çaktılar 12 dolara düştü.Kapadım tv yi günlerce bakmadım fiyata,sonra toparladı elbet.Geçen bir videoda gümüş gurularından birinin videosunu seyrettim,gümüş artacak falan diyor,adam 40 50 yıldır gümüş trade ı yapan bir profesyonel.Son zamanlarda gümüşte alım yaptınız mı diye sordular evet 15 dolardan aldım bir gün sonra 12 dolara düştü dedi,ben aynı gün ondan ucuza almışım))))))))).Yani uzun lafın kısası gümüşte trade 40 yıllık adamlar için bile zor ,benim harcım asla değil.Geleceği var ,ben aldım bekliyorum,hayırlısı artık.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn culpable ben o grafiğin 250 yıllık olanını günlerce inceledim,o grafikte nerede olduğumuzu bilemezsiniz.Gümüşün fırsatı kaçarsa başka bir şeye benzemez.Yüz yıllık tarihinde üçüncü boğa piyasasının daha çok başındayız.30 dolar üstü kalsaydı,düşmeseydi şu anda mallanırmıydınız.

4. Sn Hkm ilk mesajlarda yazdim bunu

30$ uzerinde gunluk kapanislar yaparsa o zaman girerim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Bir başka bakış açısı için altın ve gümüşün genelde beraber hareket ettiğini düşünerek,altın grafiğine de uzun vadeli düşünün,o şekilde bir tahmin yapmanız daha kolay olur.

Sn Hkm ilk mesajlarda yazdim bunu
    O yüzden tekraren sordum.20 li rakamlarda rasyonel bulmadığınız bir şeyi 30 lardan almak tam bir teknikçi bakış açısı,ben genelde işin temeline bakarım,ama tekniğe inanan biri kesinlikle 30 lardan alım yapmalı ordan yüzde 20 geri çekilse de korkmamalı.Benim finansal piyasalarda tekniğe çok takılmamamın nedeni tüm enstrumanlarda mekanın sahibinin de en az en baba teknikçi kadar tekniği bilmesi,kolayca tuzaklar kurabilmesi.

Şimdi bizim merkez dolarda bir tarafını yırtıyor 200 günlük 52 haftalık ortalama altı düşüşler yaptırabilmek ve orda tutabilmek için.İşin temelini görenler bu tuzağa düşer mi,stop loss yaparlar mı,kimbilir tekniğe inananlar yapar belki de,ben yapmam.

8. Xau/XAG 116 larda iken Kaldiracli Altin Short Gumus long yapmistim
    dedigim gibi cok farkli sekilde gumusden kazanc elde edilebilir

Xau/Xag bu haftada 70 in altinda kalirsa elinde gumus olanlar icin pozitif . yani 70 alti /ustu

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir başka bakış açısı için altın ve gümüşün genelde beraber hareket ettiğini düşünerek,altın grafiğine de uzun vadeli düşünün,o şekilde bir tahmin yapmanız daha kolay olur.
    gumus daha agresif hareket eder . 15 12 hareketinde pasif fonlarin minnak satislari ile %5-8 yaptigi gunleride gorduk Gumus toplayan JP neden o zaman Gumus e destek atip alim yapmadida 18 28 hareketinde o kadar gumus alimi yapti [ exel resimlerini atmistim onceki mesajlarda]
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 81/138 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •