Sayfa 81/383 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 3060 madde; 641 - 648 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Merkez Bankası :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    O günleri yaşayan biri olarak hem gözlerim yaşardı hem de bir kere daha kahroldum.
    https://www.youtube.com/watch?v=lWKC65Ulw2I

Sofra yaygısını kefen yapmakla olmuyor bu işler.
    İnsanda utanma olur,kıbrısı vermeye kalktı acaba hangi yüzlen gidiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Merkez Bankası :

İnandırıcılığı yok hükmündedir,çünkü iktidarın kulakları buna tıkalı onlar kendi bildiğini okuyor.

5. Sıcak para vergiyi sevmez… Başka bahara kaldı

https://www.odatv.com/yazarlar/yusuf...aldi-120054135

6. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    ilavede benden,yunanlıların büyük helen hayali 1790 yılında başladı,çünkü 1453 fatih hezimetini hiç unutmadılar,Avrupa.ABD devamlı destek verdi,çünkü ayni kanı taşıyorlar çoğunluk olarak,bu nedenlen devamlı Türklerin üstüne geliyorlar yok etmeye çalışıyorlar yunanlıları devamlı üstümüze kışkırttılar modern silah techizat vererek,bide bize en yakın konumunda olduğundan,ilk büyük hareketi osmanlının teslimiyatıylan başladı,iyiki Atatürk çıktıda engelledi,son osmanlının kalıntılarıda yunanı destekledi yani katliamlarını sonra Atamızın sayesinde defolup gittiler,osmanlı donanma gemilerini haliçte çürüttüğü için gemimiz bile yoktu,bunu fırsat bilen yunanlılar 1963 yılında kıbrısın tamamını almak için hareket başlattı yani EOKACILAR vahşet yaratacak güç oluşturdular,bu tim önüne gelenleri bile yok ediyordu sadece Türkler değil dürüst insancıl rum vs gurupları vahşice katlediyordu,bu olaydan ülkemiz çok düşünceliydi,zaten mendereslen ülke dış güçlere tekrar teslim edilmişti elimiz kolumuz iyice bağlanmıştı,o yıllarda inönüye gidildi partiler ittifak halindeydi,rahmetli tekrar dehalığını devreye soktu gemimiz yok derhal deniz gücümüzü oluşturmamız lazım dedi ve ilk adım atıldı 1974 temmuzun 20'sinde taarruzumuz başladı,rahmetli Ecevit biz katliama değil Türklerin haricinde olanlar içinde adı barış harekatını başlatıyoruz,yani adaya huzur ve barış getirmeye gidiyoruz dedi ve öylede oldu,yani çok zor şartlarda bunu başardık dünya şok oldu,hiç beklemiyorlardı emperyalist köpekler,hemen ABD donanma gönderdi bitirin savaşı yoksa vururum dedi,ordumuzda gelin bakalım japonlar gibi kamikaze oluruz dedi götü yemedi amerikanın,öyleya japonlar uçaklarını gemi bacalarının içine daldırıyor gemileri havaya uçuruyordu,amerika şaşkındı,işte yeni aşamada olan atom bombasının denemesini japonların 2 şehrine attı şehirleri yok etti o zaman japonlar pes etti,işte abd ondan korktu,bide yanlışlıkla gemimizi batırdık bunlar deli kendi gemilerini batırdılar bize neler yapmazki dedi,1-2 harekat sonrası sınırlar çizildi,peşinden abd emperyalist köpeklerin ambargosu başladı,çoğu şeyler yoktu ülkede ambargo yüzünden,bunlar şimdi insan,katliamlara göz yuman it sürüleri halada öyleler arap baharında gördük ne bok olduklarını,bize o yıllar kaddafi ve pakistan yardım etmişti,bu iki ülkeyi hiç unutmam,bunların subaylar ülkemizde yetişirdi,dünyada yok edilecek ülkeler abd başta olmak üzere,ingiltere,fransa avrupanın bazı ülkeleri,bunları biz haçlı ordusundan biliyoruz devamlı bizi yok etmek için fırsat kolluyorlar,çünkü çok kötü insanlar,timsah göz yaşı dökerler peşinden ham yaparlar,neyse konu uzun,gelelim kıbrıs törenlerine,adamım biri kıbrısı vermeye kalktı,iyiki rumlar birleşmeye hayır dedi kıbrıs kurtuldu,bizdeki hain Türk tarafıda birleşmeye evet dedi,bizim taraf evet dediği halde hayırcılar birliğe girdi bizimkiler mok girdi,adamlar seni istemiyor,kıbrıs demek herşey demek,çevresi petrol ve gaz kaynıyor,ülkemizdede bor ve toryum kaynıyor,ama fazla kullanamıyoruz,engin arık olayını biliyoruz toryumun üzerinde çok çalışmıştı kolay işleyiş şeklini blmuştu ordumuzun erbirliğiylen,aselsan mühendisleriylen uçağa kaza süsü verilip yok edilmişti,deliller israili gösteriyor soruşturma engelleniyor,belkide eşbobcunun parmağı var nede olsa abd adamı !!!...şunu şurada belirteyim devamlı belirttiğim gibi,TÜRKÜN GİZLİ KORUYUCUSUNU HİÇ UNTMAYIN,ZOR ANLARDA DEVREYE GİRERLER KIBRISTADA GİRMİŞTİR,KOREDE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMEK ADINA ORADADA GİRMİŞLERDİR !!!,Ülkemiz hiç yıkılmaz bir temelin üstündedir ebedi böyle kalacaktır ATAMIZDA zaten son noktayı koymuştur,düşmanlan işbirliğ içinde olanlarda yok olacaktır !!!,ben savaşlara karşıyım,savaş demek katliam demek,ama ülke savunmasınıda elden bırakmamak lazım,su uyur düşman uyumaz,en tehlikeli canlıda İNSANDIR.

Son dakika : ABD başkanı Joe Biden bu yıl yapılacak Abd seçimlerinden çekileceğini acikladi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 81/383 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •