Sayfa 810/999 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    En guzeli dolara gecmek..
    Ugrasilmaz bu islerle..
    Syg,
    Şimdilik öyle.
    Ama dolara da bir güzellik düşünülüyor gibime geliyor ya bakalım zaman ne gösterecek.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Banka kartı.Hesapta para olması lazım.Yani aslında bir nevi boşta para gerekir.Yada o anda aktarmak lazım.
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Alinabiliyormus..

Kart debit kart yani vadesizde para bulundurmak gerekiyor.

https://www.ingbank.com.tr/tr/bilgi-...stra#faq119148

Syg,
    Boşta para bırakmaya gerek olmaması lazım zira e-turuncu hesap zaten günlük faiz işletilen bir hesap ve tüm para zaten günlük vadesiz hesapta duruyor. Akşam bağlanıyor.

Bir de bu debit kartı örneğin tüm marketlerde kredi kartı cihazına takıp kredi kartı gibi ödeme yapabiliyor muyuz? Tüm iş yerleri debit kart ile uyumlu mu?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Otomatik ödeme tanımlamadan sadece kart ile 750TL ve üstü harcanırsa da %2 ek faiz alınabiliyor mu?

Kart sanırım kredi kartı gibi değil. Harcama yapıldığı anda hesaptan çekiliyor doğru mu?
    Tabii ki.

Ben otomatik ödeme tanimlamistim 500 öyle harcaniyordu, bi'de markete girip arabanın çeyreğini dolduruyordum oluyordu 750 [emoji4]

İNG'nin mobil uygulaması da çok güzel. İstediğiniz bildirim ayarlarını ve hesap ayarlarini yapabiliyorsunuz.

Benim 1 sene dolmadan 4 ay daha uzattılar toplamda 1 sene 4 ay kullanmış oldum. Şuanda o %22 yi mumla arıyorum.

Bu arada forumlarda okumadıysaniz e-Turuncu açma taktiği;
    Bankaya gidip normal hesap açtırın, internet şifrenizi de alıp kendiniz açın turuncu hesabınızı. [emoji4] Bu şekilde ne kargo posta beklersiniz ne de turuncu hesap olup 2 ay ile sınırlı kalmaz hoşgeldin faizi.

ONEPLUS A6010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Tabii ki.

Ben otomatik ödeme tanimlamistim 500 öyle harcaniyordu, bi'de markete girip arabanın çeyreğini dolduruyordum oluyordu 750 [emoji4]

İNG'nin mobil uygulaması da çok güzel. İstediğiniz bildirim ayarlarını ve hesap ayarlarini yapabiliyorsunuz.

Benim 1 sene dolmadan 4 ay daha uzattılar toplamda 1 sene 4 ay kullanmış oldum. Şuanda o %22 yi mumla arıyorum.

Bu arada forumlarda okumadıysaniz e-Turuncu açma taktiği;
    Bankaya gidip normal hesap açtırın, internet şifrenizi de alıp kendiniz açın turuncu hesabınızı. [emoji4] Bu şekilde ne kargo posta beklersiniz ne de turuncu hesap olup 2 ay ile sınırlı kalmaz hoşgeldin faizi.

Teşekkürler. Debit kartı günlük faiz işletilen eturuncu hesaba bağlıyorlar sanırım. Yani boşta para bırakmaya gerek olmamalı. Zira e-turuncu zaten günlük faiz işletilen bir hesap.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. arkadaslar beni aydinlatin lutfen, acayip isler donuyor,

maduro 2.5 gr kulce altini 6300 bolivara satiyor

2 dolar ediyor bu !!!

2.5 gr altin 2 dolar !!

turkiyede 2.5 gr altin 104 dolar !

50 kat dolar bazinda kar.

biz nasil madurodan altin alabiliriz ?

kaynak video;
    https://youtu.be/Ecnl3S7U1l8

abd, tc ye 20 ton altin girdi demisti venezuellada

bu isten birileri fena dolar vuruyor !

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Debit kartı günlük faiz işletilen eturuncu hesaba bağlıyorlar sanırım. Yani boşta para bırakmaya gerek olmamalı. Zira e-turuncu zaten günlük faiz işletilen bir hesap.
    Hayır o şekilde olmuyor.

İki ayrı hesabınız oluyor, bir tanesi normal banka vadesiz mevduat hesabı diğeri de e-Turuncu hesap.

Vadesiz mevduat hesabınız, banka kartınıza bağlı, yani alışveriş yapmak veya fatura ödemek için burada o anda paranız olması gerekiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Hayır o şekilde olmuyor.

İki ayrı hesabınız oluyor, bir tanesi normal banka vadesiz mevduat hesabı diğeri de e-Turuncu hesap.

Vadesiz mevduat hesabınız, banka kartınıza bağlı, yani alışveriş yapmak veya fatura ödemek için burada o anda paranız olması gerekiyor.

Boşta para gerekiyor ya da o anda aktaracaksınız.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    En guzeli dolara gecmek..
    Ugrasilmaz bu islerle..
    Syg,
    Ya da borsa diyordum.
    Ama iki gündür Kardemir'de olanları görünce iyice soğudum ondan da.

Sayfa 810/999 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •