Powell: Enflasyon yukarı yönlü şaşırttı ve bu toplantıda güçlü bir adım atmamız gerektiğini düşündük
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Powell: Enflasyon yukarı yönlü şaşırttı ve bu toplantıda güçlü bir adım atmamız gerektiğini düşündük
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Amerika’daki arkadaşlar arıyor
12 arkadaş short girmişti Amerika da
Nasıl oluyor diyorlar ulan ben bile Amerika’ya sonradan gitmiş biri olarak beğeniyorsam gayret valla güzel para getirdi Amerika longları
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Biraz köpük alınsın yarın yeniden bakarız.
kolay gelsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
75 olacağı, ve karardan sonra yukarı olacağı o kadar belliyken, karar sonrası ilk elde yine de aşağı bastılar, ritüel gibi bi şey bu- fed kararından sonraki ilk hareket hep feyk
nasdağın tepki çıkışında bi yüzde 5-6 kadar yolu var, cumaya kadar hemen alır bu yolu diye tahmin ediyorum.. ondan sonrası yine hüsran olacaktır
yılbaşından beri 11 trilyon doları piyasa değeri buharlaştı hisselerde.. bi o kadar da tahvillerde buharlaştı.. hisselerin ve tahvillerin en büyük müşterisi kim ? -amerikan emeklilik fonları.. portföylerde ciddi erime, mortgage 6 üstüne çıktığı için konut fiyatları da düşmeye başladı, üstüne enflasyon üzerinden alım gücü düştü.. kasım seçimlerinde bidon efendi senato ve mecliste azınlığa düşecek.. yetiş sarı kafa yetiş, bu orsppu çocukları iki senede dünyayı ateşe verdiler- trump gelecek dertler bitecek
2849.25 satışa koydum longları, alırsa ne ala
bizim badem pala açılış gaplerinden pek hoşlanmıyor,
açılışta 283x alım fırsatı tanır bana nasıl olsa
Yer İmleri