Sayfa 812/958 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,727
    2.80 takıntısında ne buluyor acaba bunlar,acaba diyorum bu fiatta bıktırma politikasımı uyguluyorlar,2.60 seviyeleri gösterdiğinde baktılar oradan sert toplanıyor merdiven basamağını 80'mi yaptılar,zaten 70-80 arası bugün oyalanıyor,bakalım haeket ne zaman gelecek,genellikle kapanışa doğru hareket ediyor,sonra peşi kapanışta alt kademelere indiriyorlar.Bu oyalanma sebebinde bir iş var,aşağı önlü basacaklarını sanmıyorum,çünkü alt kademelerde alıcılar çoğalıyor,sanırım birden ansızın yukarı hareket yaptırabilirler,en iyisi susmak,çünkü bu topik atmaca gibi izleniyor,sebebi aktif olması,diğer finans sayfalarında böyle bir durum mevcut değil...ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    2.80 takıntısında ne buluyor acaba bunlar,acaba diyorum bu fiatta bıktırma politikasımı uyguluyorlar,2.60 seviyeleri gösterdiğinde baktılar oradan sert toplanıyor merdiven basamağını 80'mi yaptılar,zaten 70-80 arası bugün oyalanıyor,bakalım haeket ne zaman gelecek,genellikle kapanışa doğru hareket ediyor,sonra peşi kapanışta alt kademelere indiriyorlar.Bu oyalanma sebebinde bir iş var,aşağı önlü basacaklarını sanmıyorum,çünkü alt kademelerde alıcılar çoğalıyor,sanırım birden ansızın yukarı hareket yaptırabilirler,en iyisi susmak,çünkü bu topik atmaca gibi izleniyor,sebebi aktif olması,diğer finans sayfalarında böyle bir durum mevcut değil...ytd.
    aynen katılıyorum üstad.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    polat yine yorum yapmaya gelirse hep beraber tutup bağlayacak mıyız o zaman

4. Bakalim ani cikisini yine yapacak mi 2.80 gidecek mi

MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. [IMG][/IMG]

15'ER DAKİKALIK PERİYODLARI GÖSTERİR GÜNLÜK GRAFİK BÖYLE.
    YORUM HERKESİN KENDİSİNE AİT
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

6. Bu topikle alakası yok ama Kardemir hisseleri üç gündür tavan yapıyor. O topikte konu ile ilgili tatmin edici yorum yok. Burasını sürekli takip ettiğim ve yorumları değerli bulduğum için zamanı olan birininin kısa da olsa bir yorum yaparsa sevinirim. saygılar.

7. Bir önceki 2,59 direnci de bu şekilde aşmıştı. Tahminim 2,87 de aşıldığında 2,92 veya 3,05 sonraki direnç kademesi olur diye tahmin ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Rüzgarr Yazıyı Oku
    Bir önceki 2,59 direnci de bu şekilde aşmıştı. Tahminim 2,87 de aşıldığında 2,92 veya 3,05 sonraki direnç kademesi olur diye tahmin ediyorum.
    Kağıdı 3 yıldır taşıyan biri olarak ve 2,90 lardan çıktığımı belirtwrek. diyorum ki, bence şu anda fiyatı yüksek. Bölündüğü gün kü fiyatı 2,41 e geliyor. Şu anda 2,78. Yaklaşık %15 artmış. Bu da demek ki bölünmemiş olsaydı şu anda fiyatı 7.65 olacaktı. Endeks 125 bine geldiğinde bu kağıt en yüksek 8,5 tl yi görmüştü. Yani zirveainden sadece %12 aşağıda. Endeks ise %25 aşağıda. Bana göre bu kağıdın olması gereken yer şu anda 2,2 - 2,4 aralığıdır. İnş oralara çekmezler. İnş 3 lere ve hatta 4 lere gider.
    Yazdıklarım kesinlikle al sat tavsiyesi değildir. Ben sadece rakamlarla konuşmak istedim.
    Herkese bol kazançlar dilerim.

Sayfa 812/958 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •