Petkim vs.. ile tutuyorlardi piyasayı artık bademler bir yere kadar dedi herhalde..
Petkim vs.. ile tutuyorlardi piyasayı artık bademler bir yere kadar dedi herhalde..
Xbank 1430 civarlarında bir kapanış yapmadığı sürece endeks rahat yok. Her çıkış satış fırsatı oluyor gibi...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Kanada'nın Ontario ve Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaleti arasında tam ortada bulunan Niagara Şelaleleri dünyanın en ünlü şelalesi desek yeridir![]()
Neyi ezberlediniz fich in sorunlu kredilerle ilgili açıklamayımı biliyordunuz.
oyun indir bindir trede ile dönüyor, indir bindirin olduğu yerde bu hareketler normal .
ABD tahvilleri 155 üzerine çıkıyor , dolar oynuyor bu oynaklıkta normal .
Çok canım sıkıldı, bu hafta eksideyim, artıya dönemiyorum, dönebilecek bişi de bulamıyorum
En güzeli ekran kapamak sanki, robotlar ve kurumlar birbirini dürtsün, akşama bakarım artık kapanışa yakın
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
dunku shortlarve margin ile alakasi yoktur
dunden kalma bendede vardi 1642.50 maliyetli, biraz once uzerine ekleme yapmistim 1649.50 den
hepsini kapama firsati verdi 1637.75 ve 1638 den
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri