Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Rahat ol bu hafta takılsa dahi sadece düzeltme yeriz.Tarihi dolar bazlı zirvemiz 4 DOLAR.....TL bazlı sirve 6.22 yi kıralı çok oldu.....Ben rahatım....!!!
Bildiğin üzere SPORLAR bizden sorulur.Hissenette olmadığım dönemde Martta bjkas tan ,mayısta da fenerden vole vurdum...!!!![]()
40 yıl sonra ligde şampiyon olacak olan tspor u 10-11 tlden satacak enayi değilim.Girmişler babalar hala tspor topluyorlar.Satsın bakalım korkaklar.Daha kasım başındayız .Göreceğiz martta nisanda tspor kaç tlllerde olacak
Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!
Hissenet e veda edeli demek ki çok olmuş.Ege en volesi nin üzerinden yakalşık yıl geçti.Martta bjkas ,mayıs-haziran başı fener volelerim var.En son kablo ve tspor volelerim var.....Artık riske gerek yok.Kablo sattıkça tspor da ekleme yaptım.Dobur çok riskli olduğu için az lotla devam ediyorum orada.Dobur u hiç sorma.PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA.KARLARLA DEVAM EDİYORUM Dobur da....!!!
.............!!!!!!!
Son düzenleme : Madenci Davut; 14-11-2021 saat: 16:05.
Yer İmleri