Sayfa 814/1012 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Kahvede vaktini geçiren insan neden boş beleş oluyor onuda açıklarsanız sevinirim bu insanlar discolarda barlarda içip sı...idi o zaman sizin gibi düşünenler tarafından beğenilen "elit" insan olmuş olacaktı değil mi insanların sosyal yaşantısı kimseyi ilgilendirmez.Çünkü bu gün kahvelerdeki insanları istemeyen yarın milletin başörtüsüne yine yeniden karışır bilmiyor muyuz ? kim verecek bunun garantisini ? bıktık yahu bırakın insanların yakasını artık.1 yıl içerisinde hayatınızda gidemeyeceğiniz kadar kahve köy gezdim insanlarla konuşma fırsatı buldum hiçte cahil değiller tabi ki cahil kavramını nereden anladığınıza bağlı her okumayan cahil oluyorsa dediğin doğru fakat ben cahil çok doktorda gördüm onu söyleyeyim

2. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2018 yılında yüzde 20.30 olarak hesaplanan tüketici enflasyonuyla ilgili yorumda bulundu. Bakan Albayrak, "Yıl sonu hedefimizi tutturduk" ifadelerini kullandı. Enflasyonla topyekün mücadele programı hakkında konuşan Albayrak, "Güçlü indirim yapan da var, indirmiş gibi yapan da" dedi ve fiyatı indirmiş gibi yapanların tespit edileceğini söyledi. Albayrak, dün gece yaşanan dövizdeki dalgalanma ile ilgili, "Dün gece Asya piyasalarındaki olumsuz seyirden dolayı bir dalgalanma oldu" dedi

Saygılarımla.

Yapı kredi 100k $ %4.15
    AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Habil-kabil beni ilgilendirmez...Ben ülkeme/ülkemdeki duruma ve kişiye bakarım...
    işte sorun orada. habil ile kabili anlayabilseydik bu ülkeyi ve kişiyi anlardık. ilgilenmek gerek, onlar laf olsun diye verilmiş örnekler değil.

5.  Alıntı Originally Posted by lukas Yazıyı Oku
    yeni yılda oranlar düşmüş gözüküyor

AKBANK TEMDİT 1M+ 36 GÜN %22.10 100K $ %3.0
     Alıntı Originally Posted by lukas Yazıyı Oku
    merkez bankasında bir faiz indirimi olmadı ki oranlarda niye bir düşüş var acaba???
    HSBC, teb, burgan gibi 23.5 ve 24 veren bankalara oran sordunuz mu?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. Tahvil ihracıyla 1.1 milyar liralık döviz ve 6.5 tonluk altın yastık altından çıkmış

Saygılarımla,

7. 2018 in hemen başındayken USD kurunu 5.30 ve enflasyonu da % 20-25 aralığı hedefliyoruz deselerdi tuttururlardı/tutturmuşlardı evet...Ama ama ?

Herkesin kıçına % 50-100 tüketim zamları girince uyandılar Asıl enflasyon da % 50-100 aralığında bi yerlerde bunu herkes biliyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,092
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Acıları yarıştırmayı kesermisin...?

saygılar/başarılar
    Tengri,

başka başlıklara git, bu başlıkta para konuşur. !!!
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 814/1012 İlkİlk ... 314714764804812813814815816824864914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •