kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
RTE bu faiz artışına onay verdiyse istedikleri sıcak parayı bulamadılar , kkm den çözülme ile bunu yapmak istiyor olabilirler .Ben doların 25 altı kalacağını düşünmüyorum şimdilik ama faizleri 30 lara çıkaracaklar 4 toplantı kaldı bir sonraki 250 olursa biraz daha aşağılara gelebilir ama aşağıda birileri alıcı olacakdır bu devlette olabilir halk ve şirketlerde da benim düşüncem bu yönde.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
@mahfiegilmez (grafik alıntıdır)
Faiz - Borsa ilişkisinde ters bir korelasyon vardır arkadaşlar. ( NORMAL PİYASA ŞARTLARINDA )
Fakat bizim durumumuzu göz önünde bulundurduğunuzda "Türkiye Tipi Ekonomi Modelinden" tüm dünyanın kabul ettiği iktisat teorileri gölgesine dönüşümüz buradaki durumu farklılaştıracaktır.
Yani faizlerin artışı , CDS'lerin düşüşü , ortodoks politikasına dönüş gibi değişkenlerin toplamının borsaya "olumlu" yansıyacağını düşünüyorum.
Şimşek reyise resti çekmiş...
Sıkıyorsa görevden al diyor.
![]()
Yer İmleri