Sayfa 817/1000 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,529 - 6,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Çin de büyük iflaslar serisi başladı. Bulaşıcı olabilir mi? ABD nin durumu ÇİN den daha da kötü, yüzbine yakın şirket iflası konuşuluyor. Almanya bile ilk defa cari açık verdi, büyük batıklar var. Sınırsız paralar basılmaya devam edilecek gibi görünüyor. Bu şirketleri batırmamak için matbaalar sıkı çalışacak.

China Huarong Asset Management Co.’s $300 million 3.375% bond due May 2022 tumbled 13.1 cents on the dollar to 76.1 cents, while a 5% bond maturing in 2025 fell 9.9 cents to 79.5 cents, Bloomberg-compiled prices show. In a commentary dated Monday, Ling Huawei, managing editor of Caixin Media and Caixin Weekly, discussed the possibility of a China Huarong bankruptcy.

https://www.bloomberg.com/news/artic...d-to-record-23

2.  Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Efendim;
    Corona konusunda kafaların karşık deği,l panayır yeri gibi olduğunu anlıyorum.
    1. Öncelikle bilinmesi gereken ilk gerçek şu: Dünya üzerinde yaşayan her insanın bağışık sistemi tamamen kendine özgüdür. (Sebebleri malum)
    2. Bizim ülkemiz ünvanlara bayılır. Sanki prof., doçent olmak spesifik her konuda bilgili olmayı gerektirirmiş gibi...
    3. Corona sebebiyle ünlü olmak isteyen tıp okur yazarlarına itibar etmeyiniz.
    4. Hiçkimse bakın tekrar ediyorum. Dünya üzerinde hiçkimse Covid 19 virüsünün nasıl evrileceğini bilmemektedir.
    5. Maalesef bilim aşı diye geçici bir çözüm bulmuştur. Bu insanlığa zaman kazandırmaktadır. Maske, mesafe, hijyenden başka bilgisi olmayan tıp dünyası acınacak haldedir. Yapacak birşeyleri yoktur. Binlerce yıldır yapılan koruyucu önlem tavsiyeleri dışında eli kolu bağlıdır.
    6. Rakamlar anlamsızdır. Asıl olan insan hayatıdır. Rakamlar olayın vahametini gizlemek içindir.
    7. Hayatın akışında herşeyle temas zamanı en aza indiren covid olmaz. Herkes covid olacak diye birşey yoktur. Bakınız 1 nci madde..
    Saygılarımla..(Vicdani , Zorunlu yazıdır. Tavsiye değildir.)
    Efendim,

Iki asisini da zamaninda olan 65 yas ve ustu yurttaslarin, korundugunu, eger virus alirlarsa,% 90'nin ustunde hastaligi hafif gecirdikleri ve olumle sonuclanmadigi aciklandi.

Ulkede en buyuk sikinti asiri nufus ve hic gerekli olmadigi halde buyuk metropellerde yasayan fikirsiz insanlar.

Mugla Dalaman, pandemi oncesi 40.000 nufuslu bir kent'ken, su an 65.000.

Dalaman'a salgin sanki hic bulasmamis gibi.

Eger muhtemel risklerden kacinilacaksa, imkani olanlar icin sonsuz secenek var.

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ülkede sürekli bir gizem var. Süpriz deniyor süprizi bekliyoruz. Korona kararı deniyor onu merakla bekliyoruz. Merkez bankası karar alacak ne alacağını merakla bekliyoruz. Aşı gelecek mi aşı yetecek mi merakla bekliyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Büyüklerimiz çok meraklı olmak iyi değildir derdi bize.
    İnsanın başına ne gelirse bu merak ile bir şey daha vardı aklıma gelmedi şimdi hep ondan gelir derlerdi.

Siz merakla beklemeye devam ediniz !
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

4. Bugun saat 13.30'da Halk Tv'de CHP grup toplantisi var.

Hic yoksa bazi dogrulari yetkili ilk agizdan ogrenmek mumkun.

Tavsiye ederim.

5. Partizanliktan ve cehaletten gozleri kor olmus sasılar, sizde izleyin, belki nasil kandirildiginizi idrak edersiniz.

6. SON DAKİKA

Rusya, 15 Nisan-1 Haziran tarihleri arasında Türkiye uçuşlarına kısıtlama getirdi
    RUSYA
    19:32 12.04.2021(Güncellendi 21:10 12.04.2021)

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Koronavirüsle Mücadele Merkezinin

Türkiye ile havayolu iletişimin 15 Nisan dan 1 Hazirana kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurdu

Golikova, Rusya vatandaşlarının sağlığını korumanın bir öncelik olduğunu vurgulayarak, tur operatörlerine
    Türkiye tur satışlarına ara vermelerinin önerildiğini ifade etti.

https://tr.sputniknews.com/rusya/202...rlandirilmasi/

Rus Ural Havayolları, iptal edilen Türkiye seferlerinin yolcularına paralarını iade etmeye hazır olduğunu belirtti.

Sputnik’e açıklamasında, Türkiye’ye uçuşların yasaklanmasını değerlendiren Ural Havayolları şirketinin temsilcisi, yolcularla ilgili planların ne olduğu sorusuna, “Elbette, paraları iade edeceğiz” yanıtını verdi.

Türkiye yerine aktif olarak Rusya’nın güneyine seferleri geliştireceklerini dile getiren şirket temsilcisi, “Bir şekilde ikame edeceğiz, yeni koşullarla adapte olmaya çalışacağız. Son bir yılda buna alıştık artık” ifadesini kullandı.

https://tr.sputniknews.com/rusya/202...i-iade-edecek/

TURİZMCİLER BU HABERLE ÇÖKTÜ ADAMLAR RESMEN , arkadaşım var otelci, tarzan zorda diyo

Hava yolları yine işler kesat olur

ayrıca gelenlerin dönüşte karantinaya alınıp alınmaması ile ilgi li net bir haber bulamadım

7. Sinovac firmasının aşısı olan CoronaVac aşısını boşuna yaptırdık diye kaygılanmak gereksiz ve söz konusu değil.

Çünkü bütün Faz çalışmalarında bu aşının da etkili olduğu gösterildi.

Hem ağır hastalığa, hem de hastaneye yatışta.

Sağlık Bakanlığının açıkladığı öncü gerçek yaşam verilerinde de etkili olduğunu gördük. Zaten hekimler de kendi aşıladıkları hasta gruplarında, etkisini görüyorlar. Etkisizlik kesinlikle söz konusu değil.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...apildi-1827714

8. Haber Bülteni : Sanayi Üretim Endeksi (Şubat 2021)
    Sanayi üretimi yıllık %8,8 arttı

karışık duygulardayım...
    tuik ve sokak arasında sıkıştım..

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    benjo yardır 2x lere.. geçemezsen kötü.. geçersen iyi.
    sanırım patates oldum.. püre yapsamazlarsa iyidir.

Sayfa 817/1000 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •