Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur İnşallah.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olur İnşallah.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah merhameti ile muamelede bulunsun,mekanı cennet olsun inşaallah.Allah sizlerede sabır ihsan eylesin.
Hepinizden Allah razı olsun eksik olmayın.
Kendinize dikkat edin, Annem geçirmiş olduğu beyin felci, böbrek yetmezliği sebebi ile vefaat etti.
Fakat cenazeyi aldığımız belediyenin yıkama yerinde Millet kuyrukta idi o kadar çok bu pandemiden ölen var çok dikkat edin.
Dandanakan hocam Allah rahmet eylesin, annenizin mekanı cennet olsun, geride kalanlara rabbim sabır versin, 2019 Ekim ayında bende babamı geçirdiği inme sonucu/nedeniyle oluşan komplikasyonlardan dolayı kaybetmiştim, rabbim kimseyi hastahane kapılarına düşürmesin bizde 40 gün yaşadık benzer süreci,
(Foruma yaklaşık iki yıl oldu sanırım giriş yapmıyordum, bu üzücü haberi az önce Selim hocamdan öğrendim, üzüntünüzü paylaştığımı şahsen belirtmek istediğim için giriş yaptım)
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Sağolun hocam, haklısınız çok kırılgan bir hayatı yaşıyoruz aslında,
Forumun yeri bende çok ayrı, çok şey öğrendim çok güzel insalarla konuşma yada yazışma şansı buldum bunların hiçbirini yok sayamam, ama işin aması da yok değil tekrar yazmak istemiyorum, yinede bir engel olmadığı sürece sizlere bir selam vermek için mutlaka arada sırada girmeye çalışırım,
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri