Sayfa 819/1003 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. önce dolarları bozun dendi dolar baskılandı bu arada dolarları bozan bozdu kur riskine giren girdi sonra birden cari açık önemli dendi faizler aşağı çekildi kur yukarı fırladı kur riskine giren firma ve işletmeler elinde dövizi olanlar tarafından satın alınmaya başlandı bu tesadüf olabilir mi göklerden inen karar mı olmayan aklım karıştı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2. ZiraatBankası (E)Genel Müdür Yardımcısı: Bugünkü toplantıdaki faiz tahminim aşağıdaki twitte yazdığım şekildedir. Bazı yayın organlarında bugünkü toplantıda 400 baz puan indirim olacağı şeklinde yazılan bilgiler yanlıştır. Tekrar belirtmem gerekirse Kasım ve Aralık toplantılarında toplam 400 baz puan indirim bekliyorum.

yapında ortalık şenlensin...

2 tane laptop attım sepete anında alıcam...

3. Komşuda pişer bize de düşer diyen YKBNK şimdi pastayı tek başına hüpletiyor

4. FDJI de long yada short actiniz
    pozisyon acildigi zaman usdtry=8 diyelim
    10 gun sonra pozisyonu actiginiz noktadan kapattiniz ama kapatiginiz esnada usdtry 11 bu aradaki 3 tlnin vergisini aliyorlar
    Tersi oldugunda actiginizda dolar 11 di kapatirken dolar 8 bu aradaki 3 tl nin vergi iadesinimi veriyorlar ?
    Dukas i bir inceleyin derim ben yurtdisinda iken bunu kullaniyordum
    Suan Turkiye icin hesap aciyorlarmi bilmiyorum ama gecmiste aciyorlardi sadece temaniat icin minimum gereksinimleri vardi
    FX de AUDNZD ye bir bakin isterseniz Tehlkeli yerlerde suan kirilim olursa sahane firsat dogar
    senede maximum 2 islem ile endekslerden daha guzel getiri birakir riski de azdir

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sormakla kalmadım, ekstreleri inceledim Sn Culpable. Dolar Kuru nedeniyle bir vergi var ama dolar/TL ye bağlı olarak bazen kur farkı vergisini ödüyorsunuz, bazen de vergi iadesi alıyorsunuz açtığınız pozun long ya da short oluşuna ve USD/TL nin artış azalışına göre. Pozu açtığınız andaki USD/TL fiyatı referans kabul ediliyor.
    Bundan tek kaçış yolu, yurtdışı bağlantılı şirketlerle iş yapmak ama ben bu şirketlere güvenemediğim için kabullendim durumu. Tüm birikimin bir anda buharlaşması riskini almak istemedim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5. 10.85-86 şey işlem görüyor
    varmı şortlayan babayiğit
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ZiraatBankası (E)Genel Müdür Yardımcısı: Bugünkü toplantıdaki faiz tahminim aşağıdaki twitte yazdığım şekildedir. Bazı yayın organlarında bugünkü toplantıda 400 baz puan indirim olacağı şeklinde yazılan bilgiler yanlıştır. Tekrar belirtmem gerekirse Kasım ve Aralık toplantılarında toplam 400 baz puan indirim bekliyorum.

yapında ortalık şenlensin...

2 tane laptop attım sepete anında alıcam...
    bugün 200 indirim yaparlarsa bangalar ve viop nasıl karşılayacak durumu acaba ? sanki geçen sefer ki gibi verirlerse bi daha almayabilirler mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    bugün 200 indirim yaparlarsa bangalar ve viop nasıl karşılayacak durumu acaba ? sanki geçen sefer ki gibi verirlerse bi daha almayabilirler mi ?
    orasını bilmem %80 dolarda bekliyorum toplantıyı...

c.b biz dolarcıları bugüne kadar üzmedi yine üzeceğini sanmam...

8. Erdoğan'ın "Faizi savunanla beraber olamam" dediği zaman, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın alkışlamadığı farkedildi.

Sayfa 819/1003 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •