Sayfa 819/1009 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,545 - 6,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Değerli yatırımcı arkadaşlar merhabalar...yarın akşam Trump'ın İran ile ilgili nükleer anlaşmanın iptali ve amborgonun devamı şeklinde geleceği tarzında haberler var yatırım şirketinden gelen inceleme raporunda.. sizlerin bu konuda bilgisi olan, kulağına birşeyler çalınan var mı...saygılarımla

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Avukata gerek olmadan kendiniz icra dairesine gidip icra takibi başlatabilirsiniz. İnternette buna yönelik ararsanız bir hayli bilgi var. Borçlu tebligat üzerine ya verilen sürede borcunu öder ya da borca itiraz eder. İtiraz ederse icra takibi durur, bu durumda dava açarsanız ayrıca belli bir oran, sanırım %10 belki daha fazla icra inkar tazminatı da dava lehinize sonuçlanırsa ödemek zorunda kalır.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kendin başvur icraya

Anladım Sn.elma ve Ayhan bey, çok teşekkürler.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

USDTRY paritesine teknik olarak bakıyorum sanki ;ilk tepenin (pz gecesi) % 161.8 3.6300'ler dahda üstelerlerse onun pzt akşamı tepesinden kaydırma % 161.8 hedefi 1.6235'ler mümkün gibi görülüyor...

4. hocam ne dedin teknik olarak hiç birşey anlamadım

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ogencturk Yazıyı Oku
    sizlerin bu konuda bilgisi olan, kulağına birşeyler çalınan var mı...saygılarımla
    1.5 2+ aylık konu
    3 haftadır aktiften fısfıs yapılıyor
    anlaşmadan tek taraflı çekilmesi en azından benim beklentim

ek olarak iranla iş yapan ülkelere de yayılması fısıltısı da var
    ama ufak ciyaklamalar halinde.

' Yaz saatinde kalmanın nedeni psikolojik '

BAKAN Berat Albayrak, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulunun yaz saati uygulamasına ilişkin soru önergesini yanıtlarken Yaz saati uygulamasının etkilerinin bilimsel olarak incelenmesi ve raporlanması amacıyla bakanlığımız koordinatörlüğünde, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bilimsel bir çalışma yaptı.

Rifat BAŞARAN/ANKARA

http://www.hurriyet.com.tr/yaz-saati...lojik-40606465

vatandaşa tam saha pres ,

gecenin zifiri karanlığında işe okula gitmek ...

o da yenir yutulur bir idda olan 550 milyon liralık SÖZDE tasarrufun arkasına sığınmak ...

bizler bunu bence hakkediyoruz...

yine torba yasasından evvekil yeniden değerlendirme oranında % onbeşçik yani bakanın dediği gibi geçen sene % 8 olan kamu mecburi zamları için vatandaştan ekstradan 7 liracık fazla para çıkacak...( maliye bakanlığı işgal eden eski maliye bürokratının kulakları çınlıyor mu acaba )

sahi torba yasadaki itlelemlerde bir gelişme var mı ??? vicdan falan gibi şeyler olacak mı

http://www.hisse.net/topluluk/showth...52#post1023152

7.  Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    1.5 2+ aylık konu
    3 haftadır aktiften fısfıs yapılıyor
    anlaşmadan tek taraflı çekilmesi en azından benim beklentim

ek olarak iranla iş yapan ülkelere de yayılması fısıltısı da var
    ama ufak ciyaklamalar halinde.
    Aynen Trump da çeşitli yerlerde bu yönde konuşmalarda bulunuyor bu doların ateşini harlar mı mesele bu ve ardından 20 Ekim'di sanırım yanlış hatırlamıyorsam AB toplantısında Tirkiye ile müzakerelerin dondurulması ya da askiya alınması ihtimalleri benim aklıma Aralık ayında Fed faiz artırımı öncesi dolarin 3.75-80 arasına kalıcı taşır mı sorularını getiriyor...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ogencturk Yazıyı Oku
    kalıcı taşır mı sorularını getiriyor...
    aslında kurdan başka sorulması gereken sorular var.
    mesela
    aynı anda kaç cephe açacaklar ?
    iranla yakınlaşmışken bize de genişletirler mi ?
    gibi

kur en son kafamı kurcalayan kısmı

Sayfa 819/1009 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •