Sayfa 82/996 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Namınız İran'a kadar uzamış olmalı ki ; bugün haberlerde coronadan korunmak için içki içen ( sahte rakıymış) 9 kişi ölmüş dediler. Sanırım bizim bu başlığı izleyen İranlı shangil sizin yazıyı gerçek ilaç sanarak irana bildirmiş )
    Yahu efendim, gerçekten çok etkili bir ilaç, o Iranlı salakların metil alkol içeceklerini, ben nereden bileyim?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ilacimin çok etkili olduğu, sizler geberince elbette anlaşılacak, üzüldüğüm tek nokta hepiniz nalları çoktan dikmiş olduğunuzdan, nanik yapacak kimse kalmayacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ilacimin çok etkili olduğu, sizler geberince elbette anlaşılacak, üzüldüğüm tek nokta hepiniz nalları çoktan dikmiş olduğunuzdan, nanik yapacak kimse kalmayacak.
    Reha Bey,sadece rakımı? ne bileyim viski falan içsek? 2-3 şişe efes,faydası olmaz mı acep?

4. Ben haberin gerçek halini paylaşayım. Sanırım bir arkadaş daha çeviri kurbanı olmuş. WHO demişki virüsün pandemike dönüşme tehditi artık çok gerçek. Yani durum pandemik olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Yalnız kusura bakmayın ama, bu sadece dil sorunu değil. Cidden okumayan ve okuduğunu anlamayan, veya yazılanları başkasının okuyup bize aktarmasını bekleyen ilginç bir topluluk var.
     Alıntı Originally Posted by Alsat Yazıyı Oku
    Merhabalar,

Link paylaşabilir misiniz böyle bir haber yok
    [QUOTE=dublerakı;4212628]Dünya Sağlık Örgütü
    #COVID19 'u bir salgın (pandemic) olarak resmen ilan etti.

Kayıtlara geçmiş en eski pandemi ise 1510 yılında olmuştur. Malta'da başlayan bu pandemi Sicilya yoluyla neredeyse tüm Avrupa'yı etkisi altına almıştır. Daha sonra 1580, 1780 - 1782, 1830 - 1833, 1847 - 1850, 1889 - 1892 pandemileri 20. yüzyıl öncesi büyük grip salgınları olarak tarihe geçmiştir.

Pandemi vakaları 2-3 yıl sürmüş, ben yaza bir şey kalmaz derkene, benim tıp bilgim buraya kadarmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. DMAX de şimdi belgeseli var. Corona.

7. Dolarada corona bulaşmış. 2008 de böyle günlerde %5 pirim yapardı. Maşallah ekonomimiz sandığımızdan çok güçlüymüş.

Dolarcılar böyle bir günde bile gülemediyse bir daha ne zaman güler damat bilir.

Gara gara düşünü verin gari demişti.

8. In a speech to his nation, the Prime Minister of #Italy just announced that the restrictions on the movement of people will now apply to the whole country -- a measure that will also lead other European countries to become more risk averse.
    bütün italya da karantina deneyecek adamlar.İş çığrından çıkıyor nasıl olacak merak ettim 60-70 milyonluk ülkede. Lojistik sağlam mı o çok önemli.

Sayfa 82/996 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •