Sayfa 82/996 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 649 - 656 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Altını gömen gümüşü hayda hayda gömecek demektir. JP Morgan aldığı ve ortalaması şu anki fiyatın üzerinde olan dünya kadar gümüşü de zararına satacak anlamı çıkar buradan. Yani yeni dünya düzeni kurulmayacak, kurumlar ve ülkeler boşuna dünya kadar altın ve gümüşü stoklamış olacaklar demektir.
    Sizce bu mümkün mü? Bana göre değil. Neyse zaman gösterecek zaten doğruyu yanlışı. Şu her yıl 7-8 trilyon dolarlık genişleme için düğmeye basılsın işin rengi ortaya çıkar. 3-4 ay sonrasını bir görelim. Ben bu iki iletiyi de arşive atayım.
    Petrolün varili 150 dolar olduğunda Kazakistandaydım.
    "Müthiş Projeler" yapıyorlardı.
    Her köşede Kommerz Bank, Deutsche Bank, ING Bank şubeleri
    Nazarbayev'in aşçısı kadın 50 milyon dolar kredi çekmiş, parayı savurmuş, otel inşaatı virane oldu.
    Şimdi Çin'den 400 milyar dlar karşılığı 500 "müthiş proje" daha başlattılar.
    Para "dijitalde" genişleyecek.
    Kredi kartlarının yerine telefondaki para alacak.
    Telefon tarifesine abone olur gibi "dijital para dünyasına" abone olacağız.
    O zaman "matbaam var basam, külçem var satam" diyenler,
    şimdilerin "tahvilim var, faizim var, repom var" diyenlerin durumuna düşecek.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Cuma günkü Muhsin Fahrizade suikastından birkaç saat sonra, "Üç istihbarat yetkilisi, saldırının gerisinde İsrail'in olduğunu söyledi" diye yazan ABD gazetesi, bu kez üst düzey bir İsrailli yetkilinin "İran'ın bir numaralı nükleer bilimcisini öldürdüğümüz için dünya bize teşekkür etmeli" dediğini aktardı.14:23 29.11.2020(Güncellendi 15:25 29.11.2020)sputnik

UNIT 8200

Seçkin bir siber güvenlik grubu Unit 8200,
    sosyal geçmişine bakılmaksızın en yeteneklileri bulmak için İsrail'in okullarını tarıyor..
    Yetenek avcıları, dahilik belirtileri için düzenli akademik testlerin yanı sıra çocukların video oyunlarındaki
    performanslarını da kontrol ediyor. Ve dahileri bulduklarında onlara sıkı bir eğitim ve dolgun burslar veriyorlar..

Amerika tarafından iran'ın nükleer santraline yapılan saldırıda kullanılan virüslerden birçoğu da
    unit 8200 tarafından
    geliştirilmiştir.

Yakın sayılacak bir zamanda israil, suriye'deki silah fabrikalarını bombalamıştı.
    Bunun rus hava sistemi tarafından engellenememesinin sebebi de unit 8200'ün radar sistemini hack'lemesiydi...

3. ben ortaya bir şablon koydum..macd, rsi vs. gösterge ya da sistem yok..
    sadece onsun kendisi var..laf yok, rsi, cci yok, sitem icadı yok..sadece onsun kendi hareketi var..
    kendisi ne diyorsa o..bu her göstergenin üstündedir..
    burda ne diyor ons;
    1971 den bu yana 3 dev çanak ve 2 dev yükseliş var diyor
    ..grafikte yorum yok, sistem yok, aşı yok, teşvik yok..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    AYLIK ONS.. DAHA YENİ BAŞLIYOR..ÇANAK BOYUNUN 2 KATI KADAR POTANSİYEL VAR..AYLIK BAZDA..BU DA 4000 EDER..
    neye göre; 1971 den beri yaşananlara göre.
    1979 dan 1980 e kadar ve
    2007 den 2011 e kadar olan süreçten bahsediyorum..
    daha geniş açıdan bakabilen varsa buyursun..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,792
    Blog Entries
    6
    Maçın sonucu sahada asla belli olmaz bu mecrada.

Muhtemel pazartesi günü veya daha sonraki günlerde borsanın nasil hareket etmesi gerektiğinin kararı geçen hafta içinde hatta belki daha öncesinden verilmiştir.

Sonuçta borsalar tek elden yönetiliyor londra ekibi çoktan ayarları yapmış ve grafikte yarın oluşarak mumları belirlemiştir.

Biz ise eğer şansımız yaver giderse yarın kumarimizi oynayıp çorba parası çıkartmaya çalışıcaz.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    uzun lafın kısası: endeks cuma günkü açılış hareketinde zirve tazeleyerek daha gidecek yolum var dedi ama dinlenerekmi, uyuyarakmı, yoksa direktmi, devam edecek. işte bunun kararını piyasa yapıcısı verecek. onun için bizlerde buna ancak izleyerek karar verebiliriz. öngörüde bulunarak değil. yani direkt yükselecek diyende, satış gelir diyende, üfürmüş olur başka bir şey yapmış olmaz... hiiiçç nefesinizi tüketmeyin maçın sonucu sahada belli olacak
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

üfff
    haber seyrediyorum.içim karardı.bu ne yaaa

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Maçın sonucu sahada asla belli olmaz bu mecrada.

Muhtemel pazartesi günü veya daha sonraki günlerde borsanın nasil hareket etmesi gerektiğinin kararı geçen hafta içinde hatta belki daha öncesinden verilmiştir.

Sonuçta borsalar tek elden yönetiliyor londra ekibi çoktan ayarları yapmış ve grafikte yarın oluşarak mumları belirlemiştir.

Biz ise eğer şansımız yaver giderse yarın kumarimizi oynayıp çorba parası çıkartmaya çalışıcaz.
    ah bu şarkıların gözü kör olsun selamlar bol şanslar...

Biz küçük çocuktuk İran İsrail'i vuracak derlerdi yaşımız 40 a dayandı hâla vuracak..Fıkra bu kadar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. Bakmayın siz altına çamur atanlara. Bir iki yıla altın yine 2 katına çıkar şuanki fiyatı ucuz, hele umudu kestirsinler millete gecikmelide olsa gerekeni yapacaktır. pandemiden önce bile nerdeyse şuanki fiyatındaydı ons(1700). Olaganüstü global bir durumda şuan için hayal kırıklıgı denebilir çünkü çok fazla kişi, kurum, ülke altına yatırım yaptı. Fiyatı baskılıyorlar. Allahın hindistanını rusyasını çinini tr sini vs devlet olarak ve çok fazla sayıda dünya ky lerini halk tabanı olarak aynı anda zenginleştirmek istememeleri çok normal. Bir süre sonra pandemiyi sönük bir çıkışla geçiştiren altın beklenmeyen alakasız bir zamanda ralli yapacaktır diye düşünüyorum. Ona da vıdı vıdıydıda bıdı bıdı oldu diye sebep uydururlar artık.

Çok pahalı diyenler ise genelde kıskançlıktan ve sinir oldugundan saçmalar durur. Altın sahibi olmayanların yorumları 2. Ligde oynayan adamın kıskançlıktan Ronaldo bu kadar etmez demesine benzer. Kendi takımına transfer et, eder demeye başlar. Boş boş konuşurlar. Takılmamak lazım.
     Alıntı Originally Posted by edipler Yazıyı Oku
    Ben hayatımda fiziki altın alıp da zarar eden görmedim.
    Ayrıca sanal ortamda dolaşan altınla fiziki altın arasında uçurum var. Çok kısıtlı bir maden dünyanın her yerinde ve tüm insanlık tarihi boyunca hep bir numara olmuştur...
    Pahalı mı ? Ne ye göre kime göre???

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 82/996 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •