Sayfa 82/616 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 649 - 656 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Ben geri geldim bugün. Başka hisseye geçip buradaki lot sayımı yüzde otuz artırdım. Tam 13 ay bekleyip zararla çıkmıştım önceki hafta, şimdi zararı telafi edip üzerine fazla lot aldım mis gibi. Spek düşünsün artık, bundan sonra böyle, ışık gördüğüm hisseye girip, buraya fazla lotla dönücem bundan sonra

2.  Alıntı Originally Posted by gltkn Yazıyı Oku
    Ben geri geldim bugün. Başka hisseye geçip buradaki lot sayımı yüzde otuz artırdım. Tam 13 ay bekleyip zararla çıkmıştım önceki hafta, şimdi zararı telafi edip üzerine fazla lot aldım mis gibi. Spek düşünsün artık, bundan sonra böyle, ışık gördüğüm hisseye girip, buraya fazla lotla dönücem bundan sonra
    Tebrikler 👏👏👏👏

3. Piyasa artı olduğunda 1 kademe kalkmayan piyasaya biraz satış geldimi hemen düşen bir hisse ve uzun zamandır böyle. Bunun kaderini değiştirecek olan bu hissede patrona sormadan yüklü mal almış yatırımcıların , satıp çıkmasıdır. Yoksa bu bilek güreşi böyle sürüp gider olan da üç kuruşu burda heba olan küçük yatırımcılara olur. Ytd.

Bakkalmısın holdingmisin, kurumsallaşmamış bir şirket olsa gerek endeksle uyumu yok, baskı kuranın boynu devrilsın,

5.  Alıntı Originally Posted by Tank Yazıyı Oku
    Bakkalmısın holdingmisin, kurumsallaşmamış bir şirket olsa gerek endeksle uyumu yok, baskı kuranın boynu devrilsın,
    Holding mi bildiğin şantiye girişten tut herseyi taşaron yapiyo burayi satmadiklari sürece bu adamlar beceremiyo isletmeyi hisse ne yapsın

6. Fabrikatörlerin artik para kazanma yeri bist ve devlet teşvigi kumarı millete iş devlete vergi olmasında hep ben yiyim içim halk ne yerse yesin

7. Sabırla beklemeye devam, elbet bir gün gelecek beklediğimiz gün olacak

8. Ellerinde ne varsa satışa koyup baski yapiyorlar yabanci baya kitlemis elindekinin yarısıni satmıs hainlik diz boyu parası olmayanı harcarlar burda boşuna kürek çeker

Sayfa 82/616 İlkİlk ... 3272808182838492132182582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •