Sayfa 820/1003 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Viop XXXVI

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş:
    - Faiz ekonomi için maliyet artırıcı bir unsur
    - Üreticinin düşük faizli krediye ulaşabilmesi lazım
    - Merkez Bankası teknik bir kurum siyasi değil
    - Aşırı oynaklık biraz da küresel piyasaların etkisi
    Kaynak: NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    az önce markette başıma gelen...

ayçiçek yağı alayım dedim 4 lt lik pet...etiketi 70 tl aldım neyse kasaya geldim okuttu 77 tl...bu ne lan dedim...nasıl iş bu? bıraktım ve çıktım...

vallahi billahi olan bu...az önce yaşadım...dünkü etiket sabah daha değişmemiş yani 70 tl hatta 69,90 tl bu sabah 76,90 tl...77 tl işte...
    Sabah erken saatlerde markete gitmeyin, genelde etiketleri değiştirmeyi yetiştiremiyorlar..Benim de başıma geldi, ama ben özellikle fiyatı uygun şeyleri soruyorum, değişmedi di mi diye...Ha, ben bu fiyatı gördüm, illa bundan vereceksiniz desem itiraz edemezler. Ama, Allah a şükür o kadar aç kalmadık, hatta açlıktan öleceği mi bilsem yapmam bunu...Bizim kültürümüzde zaten yok öyle bir şey, alan-satan gönlü rahat işlemi yapmalı..Araba alırken de böyle düşünürüm, 1 kg elma da.

Bir de bu tür yanlışlıklar çok olacak bu günlerde, anlayışlı olmak, oradaki çalışanı da zorda bırakmamak lazım...ben fiş kontrolü ile az para alan kasiyeri çok uyardığım olmuştur..hatta bir gün evden geri döndüm, bir sürü zahmet..2 tl az almış(ürün kodunu yanlış girmiş)..hatta kız, abi zahmet etmeseydin, ufak rakamlar için gelmene gerek yok dedi...elimde değil dedim, o papatesi yemel yapıp çocuklarıma yediremem demiştim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın "Faizi savunanla beraber olamam" dediği zaman, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın alkışlamadığı farkedildi.

Ben Dün akşam görevden alınır dedim
    Ama sanırım hafta sonuna kaldı
    bizde satış olursa
    bir bahane de bu konu olabilir

En son bu stalin rusyasında olmuştu.
    O da alkışı ilk bırakan gidiyordu.
    .. Elvan gider.
    Giden dilsiz olur uzun zaman

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. FED in 8 ay sonra alacağı karar bile öngörülebilirken bizimkinin 8 dakka sonra alacağı öngöremiyoruz ne saf adamım ya
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Reis, ''MB bağımsız'' dediğine göre arttırım olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Ben Dün akşam görevden alınır dedim
    Ama sanırım hafta sonuna kaldı
    bizde satış olursa
    bir bahane de bu konu olabilir
    Bugün faiz kararı var diye bu konuyu kaşımıyorlar. Yarın sabahtan twitter da "maliye bakanı gece kararnamesi ile kovulacak" diye biri bişi yazar ve ateşi yakar. Sonra akşama kadar o iş yayılır. Kovulur veya kovulmaz bilemiyorum. Sonuçta herşey bir adamın egosu ve iki dudağının arasında ama yarın endeksi negatif bekliyorum bu sebeple...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Bugün de faiz indirimi bekliyorum kendi adıma. 1 puan. Ama önemli olan bugün veya aralıkda kaç puan indireceği değil, tek önemli olan şey bu faiz indirimlerini kaç puana kadar devam ettirecekleri? Nedir hedef? 14 puan mı, 12 puan mı? Önemli olan o...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 820/1003 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •