Sayfa 821/992 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Haziran ortasinda dolari altina cevirmeyi düşünüyorum..fikriniz nedir?
    Gram yap yapacaksan.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Gram yap yapacaksan.
    Selamlar.
    Hocam bu bana 2 ay onceki durumu hatirlatiyor. Hatirlarsaniz onsla parite bir anda rekora kostu ve dolari 5.17 ye cekti. Sonra ons cokuse gecti ve dxy nin guclenmesiyle dolar peek yapti. Simdi de ayni durum olursa gram 1 kazanirken dolar 5 kazanmaz mi?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Peki bu emlaktan zengin oldu koseyi dondu falan dedikleri adamlar nasil yapiyorlar?
    emlaktan para kazanmak en az hisse senedinden para kazanmak zor. iyisini iyi fiyattan alacaksın.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Peki bu emlaktan zengin oldu koseyi dondu falan dedikleri adamlar nasil yapiyorlar?
    Emlaktan zengin olma devri 90 li yillarda bitti. Suan emlaktan zengin olmanin tek bir yolu vardir. O da temelden evleri satarak muteahitlik yapmaktir. Bunu da siz yapamazsiniz. Unlu taninmis firma olmalisiniz ki millet sizin gecmisinizi bilerek ortada olmayan evi satin alsin siz de onun parasini hem isletin hem de o parayla insaati tamamlayin. Bunun haricinde suan emlaktan zengin olan yoktur olamaz varsa ciksin hesap yapalim...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam bu bana 2 ay onceki durumu hatirlatiyor. Hatirlarsaniz onsla parite bir anda rekora kostu ve dolari 5.17 ye cekti. Sonra ons cokuse gecti ve dxy nin guclenmesiyle dolar peek yapti. Simdi de ayni durum olursa gram 1 kazanirken dolar 5 kazanmaz mi?
    Ben gram yaptım 227'den.
    Ondan şey ettirdim.
    Memnunum.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6. Pazartesi piyasalar nasıl açılır? bist, faiz vs

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Pazartesi piyasalar nasıl açılır? bist, faiz vs
    12.06.2019
    14:00:00
    te sorarsaniz cevaplanabilir. Suan tam atmasyon olur.

8.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Pazartesi piyasalar nasıl açılır? bist, faiz vs
    cuma günü açılacak piyasa

Sayfa 821/992 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •