Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    İmzalar dikkat edin,2. Mansur hadisesi olmasın,
    NOT:İngiliz bayrağı ve Churhil siyasi değil mi ? Çifte standarda girmiyor mu
    Siyasi olarak yazmadım
    Ben guzel bir Hitler fotosu koyayım bari, Churchilli hic sevmem...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Penaltiyi vermedi mi ne
    bir halt olacağı yok.

Türkiye Barolar Birliği (TBB), yerel seçimlere ilişkin açıklamada bulundu. 'Geçersiz oyların yeniden sayılıp sayılmayacağına ilişkin tartışma bugün için geride kalmıştır' denilen açıklamada seçim mevzuatının ilgili maddeleri hatırlatıldı.08 Nisan 2019 Pazartesi 21:09Türkiye Barolar Birliği, 31 Mart seçimlerinin ardından tartışma yaratan itiraz süreçleri ile ilgili bir açıklama yaptı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un, 'örgütsel usulsüzlük' iddialarıyla ilgili 'Sandık başkanlarından FETÖ kapsamında ihraç edilen var mı diye araştırmaya devam ediyoruz'*sözlerine tepki gösterilen açıklamada “Sandık kurulu başkan ve üyeleri seçim mevzuatına göre ilan edilmiş ve itiraz süreci sonunda kesinleşmiştir. Sandık kurulu başkan ve üyeleri üzerinden seçimlere ilişkin bir uyuşmazlık çıkarılmasının da hukuken imkânı yoktur†denildi. Açıklamada “Seçim gününden çok önce kanuna ve YSK tarafından ilan edilen takvime göre kesinleşmiş seçmen listeleri ile sandık kurulu başkan ve üyelerinin tartışılması, demokrasinin olmazsa olmazı seçimlerin tartışmaya açılması sonucunu doğurur†ifadeleri kullanıldı.Açıklamada ayrıca, “Somut delillere dayanılmak suretiyle itiraz konusu yapılmayan oyların yeniden sayılmasının da hukuken imkânı bulunmamaktadır†bilgisi paylaşıldı Kaynak: TBB'den flaş 'İstanbul' açıklaması!
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben guzel bir Hitler fotosu koyayım bari, Churchilli hic sevmem...
    Aslında bu konu tartışma konusu da cılkı çıkar. Hisse net kuralı ne diyor,takım ve hisse avatarı yasak (karel nikli ve avatarlısını görmüşlüğüm var) Malkom x de.
    Kıpraşmayalım, sonu farklı yerlere gider.

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    SINIF ARKADAŞIM SVG SÜHEYL DEN AKTARIM

Anayasa profesörü Süheyl Batum, YSK'nın İstanbul için vereceği karara dair açıklamalarda bulundu.08 Nisan 2019 Pazartesi 20:13Anayasa profesörü*Süheyl Batum, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı*Recep Tayyip Erdoğan*ile AKP'nin "İstanbul'da oylar yeniden sayılsın" talebine ilişkin açıklamalarda bulundu. Batum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada*"Hiçbir sahte seçmen, mükerrer seçmen yoktur diyen kim? YSK. Şimdi tutup, 'bizi kandırmışlar, sadece İstanbul'da 15 bini aşkın sahte seçmen varmış, görmemişiz' ya da 'bilerek görmezden geldik' diyebilirler mi?"*ifadelerini kullandı.Süheyl Batum, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:"Açık söyleyeyim; İktidarın talebi yönünde karar verilirse, bu kesinlikle ‘hukukun bittiği’ noktadır. Neden mi? İddia şu; ‘sahte seçmenler oy kullanmışâ€™. İki aday arasındaki fark 16 bin değil mi? Yani 16 bin sahte seçmen varmış. Peki olabilir mi?"Bunları seçmen kaydeden kim; İmamoğlu mu? Hayır. YSK ve bağlı Genel Müdürlük. Kimin verileri ile; İçişleri Bakanlığının."Muhalefet partilerinin seçimden önce, değişik kentlerde ‘bir eve, arsaya, onlarca sahte seçmen yazılmışâ€™*iddialarını kesin olarak reddeden kim; YSK."Hiçbir sahte seçmen, mükerrer seçmen yoktur diyen kim; YSK."Pekiyi ‘organize suç çetesi’*bu kurumlara mı sızmış yani? YSK ve İçişleri Bakanlığına mı? Bu nedenle mi iddiaları reddetmişler, ‘kesinlikle en güvenli seçim bizde’*demişler."Seçmen listelerinden hatta seçimden günler sonra böyle bir itiraz biçimi var mı? Şimdi tutup, ‘bizi kandırmışlar, sadece İstanbul'da 15 bini aşkın sahte seçmen varmış, görmemişiz’*ya da ‘bilerek görmezden geldik’*diyebilirler mi?"Siyasetçi olsa diyebilir belki... Örneklerini maalesef çok gördük. Ama bir ‘hakim’... Eşinin, çocuklarının yüzüne bakabilir mi sonra?"Ne olmuştu?AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, dün yaptığı açıklamada,*"Kalan bütün ilçelere ilişkin yani 38 ilçeye ilişkin oyların tamamı sayılsın diye il seçim kurulu üzerinden YSK’ya müracaat etmiş olacağız"*ifadelerini kullanmıştı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün İstanbul’dan Moskova’ya hareketi öncesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, açıklamasında İstanbul'da oyların yeniden sayımına değinerek,*"Usulsüzlükler tabi bazı değil, neredeyse bütünü usulsüz. Siyasi parti olarak örgütlü bazı eylemlerin yapıldığını tespit etmiş durumdayız. Şimdi 10 milyonu aşkın seçmenin olduğu İstanbul’da kalkıp da 13-14 bin farkla bir seçimi kazandım havasına kimsenin girmeye de hakkı yoktur"*dedi. Kaynak: Süheyl Batum sert çıktı: Eşinin, çocuklarının yüzüne bakabilir mi sonra?
    Düşünüyorum.

Kesin vardır hemde bu denilenden fazladır.

Kimdir dersek akp seçmeni ve verdikleri oylarda akp yedir.

Birini seçip biz yaptık karşı cenah hatta feto adına dedirtirler.

Her zaman yaptıkları bu.

1 oy 1 oydur deniliyor 15 bin oy mok.

Yenileme yapınca bakalım daha ne çamurlar çıkacak.

Kurtuluş savaşında düşmanla iş birliği yapan varken ve bu zamanda yunan galip geleydi diyenler varken.

YÜZ ne demek yüzmü kalır ne demek WC den başka yer kalmaz böylelerine.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Taşınma yorgunluğu diyelim, yine unuttu

63 yaşındayım...rahmetsiz kenan ı anaysa oylamasında bile oyumu saklamadan oy kullandım...

Ancakkkkk....

Diğer bütün seçimler şerefli idi ( kenan ın ki hariç )....

Bugüne kadar

YSK, oyların tamamının yeniden sayılması ve Büyükçekmece'deki oyların iptali için yapılan itirazların görüşüldüğü bildirildi08 Nisan 2019 Pazartesi 21:22Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, YSK*oyların tamamının yeniden sayılması ve Büyükçekmece'deki oyların iptali için yapılan itirazların görüşüldüğünü bildirildi. Kaynak: SON DAKİKA | YSK oyların tamamının yeniden sayılmasını görüşüyor!

Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •