Sayfa 824/993 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

-her yörede taş düşürdüğü söylenen su vardır, berbat tadları vardır, fazla da içemezsin, içtim fayda görmedim.
    - kaplıca derler: ağrıdan miden bulanıyor, kusuyorsun, vucut susuz kalıyor, uykusuzsun. üstüne sıcak banyo, bitiyorsun. faydasından çok zararı var.
    -saraçoğlu kırkkilit otu diyor,
    -aktardan çam sakızlı mı damla sakızlı mı , toz şeklinde bir karışım aldım.
    2 sini kullandım taşlar düştü. hangisi fayda etti bilmiyorum.
    çok taş düşürdüm. 6mm kadar olan taşlar düşer. 3 sene önce böbrek içine yayılmış 2cm taş vardı. böbrek içinde lazerle kırdılar. ona rağmenyoldaki 2 taşı bol su hoplama zıplama ve aktar desteği ile düşürdüm.

2. Ottu suydu boş işler. Denemediğim şey kalmadı. Ses dalgalarıyla kırdırdim, parça kaldı tekrar topladı ve büyüdü. Almanya'dan ilaç bile getirttim. Güya azar azar parçalayıp döküyormuş, gram yaramadı.

En son birkac sene önce pnl yöntemiyle iki buçuk santim taş aldırdım. Ehil bir cerrah olmalı. Altı ayda bir film çektiriyorum, tertemiz. Oh harikayım. izdirabini çeken bilir!

Kum döküyorsaniz bira gerçekten işe yarıyor. Ama taş işinde hayır. İyi bir doktor bulun temizletin. Uğraşmayın köy köy gezip suyla falan..

3.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    2-3 gündür böbrek taşı ağrısıyla kıvranıyorum. Varmıdır şu iyi gelir dediğiniz birşey.
    Doktorun ameliyat şart kendiliğinden düşmez dediği 1 cm'lik kanalda kemik üstüne yerleşmiş taşı çok şükür 10 günde düşürdüm.

Günde 6 tane rowatinex hap ve günde 1 litre gılaburu suyu + bol su ve çay.

Rowatinex Trendyolda satılıyor, gılaburu da aktarlarda.

Geçmiş olsun.

4. Almanya'dan getirttigim rowatinextii. Türkiye satış fiyatının beste bir fiyatına bolca getirtmiştim dezzeogluna..

Bende etkisi olmadı.

5. Madem burası doctır danışma yeri bende danışayım

Yazın yanınca benek benek beyazlıklar çıktı .

Melanin ölmesi diyorlar Google da yoksa bir çeşit mantar mıdır diyeceğim kullandım onlardan doktor tavsiyesi geçmedi buraya da sorayım dedim

6. Selamlar bende hemoroid memeleri var bir türlü geçmedi ne önerirsiniz arkadaşlar.doktorun verdiği hap ve kremler sadece ağrıyı giderdi ama memelr duruyor.bende sorayım dedim iyi geceler cümleten

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şerro 17,71

İlginç bir şekilde 17,69 direnç/destek seviyesini çok zorlanmadan geçmiş görünüyor.

Pardon şey ile ilgili yorum yazdım ama yanlış başlığa geldim sanırım.

Kıç, baş, meme ve benzeri sağlık sorunları başlığıydı burası değil mi?

O zaman ben de sağlık ile ilgili yazayım. Reha beyin dediği Covid’in bilinen tek ilacını almayı uzun süre ihmal ettim ve covid oldum.
    Bir iyileşeyim, makul doz ilaç almaya yeniden başlayacağım.
    Bakın Reha beyin gündeminde Covid Movid yok ne güzel.
    Selamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şerro 17,71

İlginç bir şekilde 17,69 direnç/destek seviyesini çok zorlanmadan geçmiş görünüyor.

Pardon şey ile ilgili yorum yazdım ama yanlış başlığa geldim sanırım.

Kıç, baş, meme ve benzeri sağlık sorunları başlığıydı burası değil mi?

O zaman ben de sağlık ile ilgili yazayım. Reha beyin dediği Covid’in bilinen tek ilacını almayı uzun süre ihmal ettim ve covid oldum.
    Bir iyileşeyim, makul doz ilaç almaya yeniden başlayacağım.
    Bakın Reha beyin gündeminde Covid Movid yok ne güzel.
    Selamlar.
    Ayhan beyin de esi ve cocuklari gecirmis. Ayhan beye bulasmamis eski okuduklarima gore. Bende en az %40 ve uzeri alkol iceren bir seyler bulasi engelliyor demekki diye dusunmustum Antiseptik deniyor herhalde fiski , raki vb.

Once mevduat onemsizlesti , mb politika faizi onemsiz oldu. Mevduat basligindada degisik seyler konusuyoruz genellikle. Ahtapot , yemek , pazar fiyatlari. Boyle olmasi cok dogal. Arada bir KKM konusuluyor bir de dolar faizi

Simdi bu baslikta elden gidiyor mu acaba dedim. Dolarda mi onemsizlesecek , ici bosalacak acaba dedim kendi kendime Belli bir sure sonra politika faizi gibi , ici bosalip onemsiz bir hale gelecek herhalde diye soylendim.

Tabi boyle biseyin imkani yok diye dusunuyorum.

Videonun etkisinde kaldigimdan olsa gerek , hafizalarimizi tazeleyelim.

https://www.youtube.com/watch?v=4Jlv0tK053M

Sayfa 824/993 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •