12 Haziran bizim MB PPK kararı var, 18-19 Haziran FED toplantısı var, doların durumuna etki edecek kararlar bu toplantılarda alınacak.
Doların bu düşüşü sadece bizim ülkeye has değil tüm dünyada düşüş oldu, FED faiz indirimi fiyatlanıyor denilmekte.
MB PPK
ABD FED
kararlarını doğru tahmin eden kazanır.
Krizden önce baksaydınız portföye en az 3-5 katı olmuş olacaktı belkide .Temettüleri saymıyorum bile ..
Krizlerde ekonominin bir parçası ..Kriz çindede fırsat anlamına geliyor diye biliyorum ..Fırsatı kaçırmayın bence sepete hissede koyun .Hiç bir şey borsa kadar kazandırmaz yeterki uzun vadeli olmak kaydıyla alın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısınız, ama 5 yılda % 4,71 kar demek sermayenin ölmesi demek, yani borsada ne kadar iyi hisseleri de seçseniz al sat yapmazsanız kazanamazsınız gibime geliyor.
Bazı arkadaşlar temettü emekliliği gibi bir şeyden bahsediyorlar, hatta konunun başlığı bile var ama bu şartlarda temettü emekliliği denilen şey gerçekçi mi ciddi tereddütlerim var.
Ama doğru zamanda alıp doğru zamanda satabilecekseniz evet hiçbir araç borsanın getirdiği kazancı vermez.
12 Haziran bizim MB PPK kararı var, 18-19 Haziran FED toplantısı var, doların durumuna etki edecek kararlar bu toplantılarda alınacak.
Tahminler nasıl?
Faiz indirimi olacakmı bu toplantılarda?
Bu kararlar mevduat faizlerini de etkileyebilir.
Hesabiniz yanlis. Krdmd thy yuzde 50 getirmis. Hektas tam 6 katina cikmis bahsettiginiz sure zarfinda. Toplam portfoyum yuzde 4.71 getirmis diyorsaniz orasi ilginc. Bist20 5 yil vadeli alim diye bir borsa yatirimi yapan oldugunu zannetmiyorum zaten. Ki onu bile saysak yuzde 30-35 a yakin birseyler getirmis. Bahsettiginiz topiclere girerseniz insanlarin en fazla 8-10 hisse tasidiklarini gorursunuz.
Ancak sunu da belirtmek gerekir gezi parkindan bu yana kirk tane olay oldu artik borsanin ayaga kalkmasi gerekir.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri