Sayfa 826/1004 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,601 - 6,608 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet eskiden düşükten sokup sonra endeksi yukarıda tutmaya çalışıyorlardı, şimdi endeks umurlarında değil, hisseleri şişirip emekli fonlarına ve yabancılar satmak daha avantajlı. Yüksek hisseleri yatırımcı almıyor. Bence endeksden ziyade hisse vadelilere kaydı ağırlık.

PETKM ve EKGYO'daki oyunucuyu sıkıştıracaklar bence.

Geçen TKFEN'i attılar.

Endekse gitip çıkacak bu ay sonuçlarına göre belirleniyor ama açıklama 20 Eylül gibi olur. O zaman son bir yükseliş ile uğurlaybilirler.
    Taban açarlar mı petkim i
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Öyle bir Windows neden uretilmezki çok güzel olurdu.

Sürekli güncelleme vsvs. Sanki anonim şirket işliyoruz ne varsa koymuşlar içine

Arkadaş millet sosyal medyaya veya belli programları kullanıyor alt tarafı genelikle PC de tutup 3dmax çalışmıyor ha yapan içinde ayrı bir Windows üret

Yakında PC alcam laptop sana danışabilirim .

Teşekkürü şimdiden edeyimde Gönül koyma 😍😍

Eyvallah. O kadar alkole hafıza da iyiymiş m'aşallah

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Bende PC ye Windows server kurayım ozaman olmuyor mu.
    Olur. Lakin efektif olmaz yine.
    Bir sunucuyu, terminal gibi kullanmaya başlarsan o artık sunucu değildir.
    Bir köşeye görece "güdük" bir donanımla sunucunu kur. Temel ihtiyaçlarını da karşılayacak ayrı bir terminal oluştur.
    Sunucuya zorunlu olmayan hiç bir program hatta sürücü(driver) bile kurma. Gerek oldukça terminalden sunucuya bağlan...
    Daha iyi.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Bir şekilde komiserler kuruluı vs bir şey olmalı. BIST30 a girip çıkmak kolay olmamalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Taban açarlar mı petkim i
    Komplo teorisi bu, yani senaryo.

Taban yaparlar sahibine de senin kredi limitin doldu satman gerekiyor derler, malesef hisse alımı için yeni kredi veremiyoruz derler.

Kimde hisse var ve bankalardan kredi kullanmış bu hafta sonu tespit edecekler bence.

Sıkılaştırma dendi.

Yatırımcı bu tip şeylere kafayı takmamalı, kısa vadeli fiyat ikinci planda olmalı.

Sohbet odasında o adam orada olduğu sürece yükseltmeyecekler dedi biri.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    bugün kapitali koruyan başarılı bence... kapitali artırana tebrikler.. zarar eden bile haklıdır.. psikolojik savaş vardı çünkü. xbank % + 8.46.. xu100 % -1.45..

trend sorgulanmaya başlanacak bence artık bakalım izleyip göreceğiz.. grafiğe tekniğe dalgaya sistemlere göre hareket etmeye devam.. arka planda neler döndüğünü bilen vardır ama benim grafige bakmanin disinda başka yapabilecek birşeyim yok... ..

Yarınıda görüp haftasonu etraflıca grafik bakacağım ben şahsen..pozisyonlarım aynen devam.. kısmet iyi aksamlar herkese.
    Senin hedef epey aşağılarda galiba.

6. Elinin altında 20 bin 30 bin kişilik gruplar var ise o zaman herif ile mücadele kolay ama doğum yerleri, meslekleri vs farklı olacak, aynı derneğe filan üye olmayacaklar.

Oyuncular kapalı telegram gruplarına gitmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komplo teorisi bu, yani senaryo.

Taban yaparlar sahibine de senin kredi limitin doldu satman gerekiyor derler, malesef hisse alımı için yeni kredi veremiyoruz derler.

Kimde hisse var ve bankalardan kredi kullanmış bu hafta sonu tespit edecekler bence.

Sıkılaştırma dendi.

Yatırımcı bu tip şeylere kafayı takmamalı, kısa vadeli fiyat ikinci planda olmalı.

Sohbet odasında o adam orada olduğu sürece yükseltmeyecekler dedi biri.
    Bende de ne şans varmış arkadaş, bula bula bulduğumuz tahtaya bak. Mahduma paran oldukça topla dediydim, zıctı cafer bez getir
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende de ne şans varmış arkadaş, bula bula bulduğumuz tahtaya bak. Mahduma paran oldukça topla dediydim, zıctı cafer bez getir
    Orada sabırla beklemen lazım, arazisi bile ne kadar eder, limanı var, dükkanı kapatsa daha değerli.

Sayfa 826/1004 İlkİlk ... 326726776816824825826827828836876926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •