Günlük %0.07'lik artış tam olarak %25.55 mevduat getirisine eşit Hocam bununda günlük yenilendiğini düşünürsek kabaca brüt %29 bileşik faiz getirisi oluyorUzman değilim hocam hele ki matematik olimpiyatlarına hiç katılmadım excelde macrolara hiç bulaşmadım. Sizde de cevher varmış ama hep saklamışsınız sanki
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Bileşik faiz hesabı şurada var ama, stopajları dikkate almadığı için brüt faiz getirisini bulabiliyoruz, net sonuç alınamıyor.
https://faiz.hesaplama.net/
Hocam anladim ama cok karisik formulle altindan kalkmak zod gibi bunun ama yine de calisayim. En kotu bir excel makrosu yapar upload ederim. Siz o dosyayi indirir ilgili kismi oldurursaniz sonucu direk gorursunuz formule de gerek kalmaz...ama bu is yogunluguma bagli mutlaka donerim
Suanda surda demek icin gunluk faiz formulu olmasi gerekmez mi? Yani daha dogru olur kanaatindeyim ama siz bilirsiniz. O is kolay benim acimdan. Yani siz bunu 12 defa gorebilirsiniz ay sonlarinda...
Formul sizi otomatik baska yatirima atmaz hocam. Formul anca uykusuz birakir benden demesi 😃😃😃😃😃😃😃
Yer İmleri