Biraz nostalji yapalım....eski dergiler buldum Bursa'daki evde.
Tempo dergisi Eylül-Ekim 1991 yayınlarıdır. Derginin fiyatı 6000 TL.
Mevduat faizleri %78'lerde.. Şirketlerin değerleri komik seviyelerdeymiş
![]()
Biraz nostalji yapalım....eski dergiler buldum Bursa'daki evde.
![]()
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Acilis bu seviyelerden olursa kimse girmez. Iki sebebi var. Birincisi millet parayi bayram tatilinde harcadi. Ikincisi yani kucuk yatirimci degilde buyuk yatirimci ise bu seviyelerden girmez. Girecek olsa p.tesi 5.65 ten girerdi. Suan herkes 5.50 altina sarkacak diyor ve beklenti o yonde. Ayrica kambiyo vergisi etkili oldu. Makaslar artti. Yani anlik kazanc eskisi kadar kolay degil. Plani kim uyguluyorsa tebrik etmek lazim. 12 si cok kritik. Faiz indirimi cok yuksek olasilik. O zaman bir artis olabilir ama onu da hesaba katmislardir diye dusunuyorum. Tamamen kumara dondu...
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Ne cahil millet ne alımı ya fed faiz indirimi sinyaliyle düşen dolar bu milletle ülkeyle ne alakası var siyaset haricinde o bitik durumda zaten alim içinde hiç aceleye gerek yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=Trade Shark;3509130]Biraz nostalji yapalım....eski dergiler buldum Bursa'daki evde.
Adı geçen şirketlerin çoğu borsada yok.
İsimleri bile unutuldu..
Bir oy kullansak çok güzel olur:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...88#post3509188
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Dünyanın geri kalanında (ABD hariç) araba sahibi olmak o kadar gerekli değil... Bisiklet vb. araçlar ya da toplu taşıma insanlar bir şekilde gideceği yere ulaşıyor...
Ev konusunda ise ülkemizi daha çok çeker... Arsa yok diye her yere bina dikilen İstanbul’da evlerin m2’leri sürekli düşüyor... Arsa bolluğu olan iç Anadolu’da ise insanlar müstakil evler yerine apartman dikiyor... Ülkede kaliteli konut çok az...
Yer İmleri