Sayfa 828/1000 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ama sokakta maskeyi burnunun altina indirdi diye vatandasa gecir cezayi.
    Çok art niyetlisiniz ! Sağlığımızı düşünenlerin aldığı tedbirleri küçümsemek de nedir ? Ya bir de hiç düşünmeselerdi, tamamen - ne haliniz varsa görün - deselerdi ! Siz yurtdışında yaşadığınızdan bu nimetlerden mahrum kalıyorsunuz, bizler çok ama çok şanslıyız. )

2. Sağlık sistemiyle ilgili bir şeyler yazmak isterdim ama ; çok iyi niyetli , çalışkan emekçileri üzmemek için kendi kendimle konuşarak sıkıntımı atlatmaya karar verdim. Sn. Ayasofya2005 sık sık yazıyor meseleleri.... Ancak ; derdi çeken bilir. Başına gelmeyen ilgilenmiyor. Her konu da bu iş böyle.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sağlık sistemiyle ilgili bir şeyler yazmak isterdim ama ; çok iyi niyetli , çalışkan emekçileri üzmemek için kendi kendimle konuşarak sıkıntımı atlatmaya karar verdim. Sn. Ayasofya2005 sık sık yazıyor meseleleri.... Ancak ; derdi çeken bilir. Başına gelmeyen ilgilenmiyor. Her konu da bu iş böyle.
    Halkın çoğu ipine takmayıp covidi birbirine bulastirirken ben bir yıl canımı burnuma takıp ailemden uzak yaşayamam. Onların önüne atlayıp önce ben öleyim demem. Halk da aynı fedakarlığı göstermeli. Benim doktor arkadaşım daha yaşı çok genç şuan hem fiziğe giriyor hem çılgınca çalışıyor. Fiziğe covid sebebiyle giriyordur.

4. Ben her gittiğimde hastaneye kendimce maskenin nefes alma bölgesine dışardan kekik yağı sürerim. Hemşire at su pis maskeyi dedi. O pislikl değil kekik yağı. Hemşirenin biri garip garip baktı sizde bir şey kokuyor dedi. malum covidin içine dalınca yağı biraz fazla sürüyorum. Aynı zamanda sigaradan sebep balgam sökücü. Su halimle kekik yağı olmasa sigarayi kesin bırakırım nefes alamıyorum bu olmasa.

5. Her mikropluğun altından bu herif çıkıyor

https://tr.sputniknews.com/bilim/202...timine-gecin-/

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Günlük hayatın gailesinden kurtulanlar diyelim
    Anladım dostum anladım.
    ** nasıl bir dönemde dünyaya geldik.
    Hayatımızın içine zıçtılar.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Dönemin tek artısı bitcoin ve alt coinler.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Haber Türk’te 128 milyar konuşuluyor.

Sayfa 828/1000 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •