Sayfa 828/1002 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Joe Biden: "Afgan halkı ve ordusu ülkeleri için savaşmak istemiyor, biz neden onlar için savaşalım?"
    Batı Medeniyeti yani bizim örnek aldığımız adıyla "Muasır Medeniyeti" korumak, sürdürmek ve hakim kılmak için savasacaksin. Yoksa dünyaya "Konfücyüscü Medeniyetin" desteklediği yobazlar hakim olur.
    Bu adama ve zihniyetine oy verilmez diye çığırdım. Bunlar abidik gubidik adamlardır.
    72 tane huriye inanan bir yobaz, üstüne bombaları baglar, bir sise parfüm sıkar, kendini patlattır. Böyle 15-20 tanesi bir ülkeyi, bir halkı sindirirler.
    Afganistan'da buna izin verilirse, bunun önce Pakistan'a sonra Iran'la ve Turkiye'ye sirayeti çok yakındır.

Merak etmeyiniz, buna izin verilmeyecek.

TRUMP REYIS GERI GELECEK...
    @erefefik

2. Türkiye dışında bir başka ülkenin Afganistan'i kontrol etme
    ihtimali yok. Tabii ki orta asya Türk devletleri olmadan olmaz. Önce kamuoylarının ikna edilmesi gerekiyor.

Bu günlerde sokaklarda, kalabaliklarda fazla gezmemek icap eder.

Abd, Turkiye'de terör hadiseleri için vatandaşlarını uyarmış.
    @erefefik

Maestroya saygıyla efendim:
    Ex-Obama Doctor Floats 25th Amendment: Biden ‘Mentally Incapable,’ ‘Something Must Be Done!’
    https://www.dailywire.com/news/ex-ob...-must-be-done?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4. Biden giderse, Kamala gelir. Kamala da bizi çok sever 😂😂 Çok iyi anlaşır Reisle

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Biden giderse, Kamala gelir.
    Maestro Ayvagöbeknuri hintli sever.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Türkiye'nin dünya üzerinde herhangi bir ülkeyi kontrol etme ihtimali yok.
    Önce kendi sınırlarını kontrol etmeyi öğrensin.
    Tam 40 yıldır terör sorununu çözememiş bir ülkeden bahsediyoruz.
    Baştaki pısırık ve basiretsiz yöneticiler yüzünden burnunun dibindeki terör kamplarını izlemekle yetinip sürekli karakollarına baskın yiyen bir ülkeydik daha 10 yıl öncesine kadar. (Son 10 yılda iha/siha vs teknolojilerindeki gelişmeler ve modern gözetleme imkanlarıyla bir nebze olsun kurtulduk neyseki) Her ay bi karakol baskınında 15-20 asker şehit oldu diye flaş haberler geçti yıllarca bu ülkede. Dünyada örneği yok bunun. Sen yap bakalım israile , irana ve hatta eski suriyeye bunu deneseydin adam ne yapardı acaba senin gibi oturup 30 yıl izler miydi ? yoksa 1-2 sene sonra demir yumruğu indirirmiydi kafana ? Sınırına yığardı tankları. Biz yıllarca izledik değil mi ? neden işte önce bunu bilin. Sonra bu kadar haşmetli devletimizin dünyadaki diğer ülkelere istikrar getirip getiremeyeceğini bir daha düşünün.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Türkiye dışında bir başka ülkenin Afganistan'i kontrol etme
    ihtimali yok. Tabii ki orta asya Türk devletleri olmadan olmaz. Önce kamuoylarının ikna edilmesi gerekiyor.

Bu günlerde sokaklarda, kalabaliklarda fazla gezmemek icap eder.

Abd, Turkiye'de terör hadiseleri için vatandaşlarını uyarmış.

Fitch/gamble: Türkiye'nin notunda gelecek 12-24 ayda değişim beklenmez

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fitch/gamble: Fed'den 2023 yılına kadar faiz artırımı beklemiyoruz, sonrasında da adımlar kademeli bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 828/1002 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •