Sayfa 828/1005 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,617 - 6,624 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    lucky sallama varsa kanunu yapıştırırsın buraya herkes görür ama içtihat varsa başka..
    ben lipton muyum ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Hayatta hiç bir konuda mutlak doğru olmadığını düşünüyorum.
    Geride sen de benzer şeyler yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam hocam.
    Maslow abi bu konuda temel tezi yazmış, geri kalan mevzulara uyarlanabilir sanırım.
    mutluluğun içten gelen birşey olduğunu düşünüyorum

çok insan tanıdım

biride bizim büfeci ali. 6 senedir bira almışlığım var.. hiç konuşmuşmuşluğum yok birgece bana sen nasıl insansın dedi. anlamadım nerden çıktı dedim. 6 senedir geliyon bi selam vermişliğin yok dedi. sonra kanka olduk şimdi sabaha kadar tatil günü deniz kenarında sabahlayıp içiyoruz diğer arkadaşlar vs.

şuraya gelecem bu ali paraya takmış. işi gücü para..

çok param olsa çok mutlu olurum işte şöyle yaparım böyle yaparım...

yapı gereği böyle biraz odun ) naparsın işte diskoya giderim falan.

lan dedim ali.. sana yarın izin al sana para kapat git gidedim parası benden. yapamaz biliyorum çünkü aliyi diskoda oynarken hayal etmek bile beni kopuyorum aklıma gelse bile.

yani çoğu şey lafta..

içte yok..

oysa bırak günde 4 dolap sadece efes satan bi büfe sahibi olmasını kirasını doğru düzgün ödemeyen arkadaşımda var

napar eder bütün etkinliklere katılır konserlere gecelere akar.. yetmez gece bizle takılır.

vs vs

yani hayatın enerjisi içten geliyor bana göre.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tüm çalışmalar yorumlar analizler araştırmalar dinlemeler çabalar tüm bu aksiyon

gerçekten para kazanmak için mi

merak ettiğim bi konu

para insanı mutlu eder mi.

klasik soru ama..

parası olmayan ama hayatını dolu dolu yaşayan çok insan tanıdım/biliyorum.

kişisel görüşüm para insanı : mutlu etmez.
    Her gün alkol ve sigara içen insan mutlumudur?
    Zannetmiyorum ama O insan bundan haz alıyordur.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ben lipton muyum ?
    teleteks yayını yeni geldi sanırım

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Kredi borcu olan kişinin bu ortamda pek fazla seçeneği yok.
    Belirsizliğin had safhada olduğu dönemlerde erken satan avantajlıdır.
    Örnek1:1000.000 tl.kredi borcum var,bankalar kredi vermiyor veya ve yeni oranlar belirsiz.
    Örnek2:mesela %60 (bileşik) ticari faizi ile kredi kullanıyorum 12 ay sonra borcum 1.600.000 bin tl.(bu kesin)
    Satacağım ev veya hisse senedi 1 yıl sonra ne kadar olur?(bu belirsiz)

YTD
    Evet, hazırdaki kredi borcu kapatmak en iyisi, faizler kısa vadede düşmez gibi.

Atıyorum şu evimi satayım da elimdeki para ile şuralardan ihtiyacıma daha uygun ev bakayım demek bence riskli hala fiyat istikrarı yok bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...lundu-7759925/

Gel de yarın denize gir (ALPER haber verdi.)

Bu son mesajım olabilir.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    mutluluğun içten gelen birşey olduğunu düşünüyorum

çok insan tanıdım

biride bizim büfeci ali. 6 senedir bira almışlığım var.. hiç konuşmuşmuşluğum yok birgece bana sen nasıl insansın dedi. anladım nerden çıktı dedim. 6 senedir geliyon bi selam vermişliğin yok dedi. sonra kanka olduk şimdi sabaha kadar tatil günü deniz kenarında sabahlayıp içiyoruz diğer arkadaşlar vs.

şuraya gelecem bu ali paraya takmış. işi gücü para..

çok param olsa çok mutlu olurum işte şöyle yaparım böyle yaparım...

yapı gereği böyle biraz odun ) naparsın işte diskoya giderim falan.

lan dedim ali.. sana yarın izin al sana para kapat git gidedim parası benden. yapamaz biliyorum çünkü aliyi diskoda oynarken hayal etmek bile beni kopuyorum aklıma gelse bile.

yani çoğu şey lafta..

içte yok..

oysa bırak günde 4 dolap sadece efes satan bi büfe sahibi olmasını kirasını doğru düzgün ödemeyen arkadaşımda var

napar eder bütün etkinliklere katılır konserlere gecelere akar.. yetmez gece bizle takılır.

vs vs

yani hayatın enerjisi içten geliyor bana göre.
    Kusura bakma ama...
    Odunun büyüğü senmişsin başkan... 6 senedir alış-veriş yaptığı esnafa "gavur olsa, bi hello!" der.

Ben 32 yaşımda dans etmeyi öğrendim. Çok da sevdim. Sonra bizim taş fırın erkeklerinin "yımışak" diye tabir ettiği,
    Latin dansları erkeği de oldum. Salon danslarını da öğrendim...

Meselenin tek bir açıklaması yok. Hayatında bir şeylerin eksikliğini hissediyor ve onu kendi perspektifinle dolduruyorsun.
    Burada motivasyon, "elalem ne der?", "karı düşer mi?", "para gelir mi?" vb. milyonlarca şey olabilir.
    Ancak gelişim süreğendir. Bir yerden başlarsan "devamı gelebilir!". Ama başlamazsan "hiç bir bok olmaz senden!" *

*"Senden" derken şahsından söz etmiyorum. Yanlış anlaşılmasın.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet, hazırdaki kredi borcu kapatmak en iyisi, faizler kısa vadede düşmez gibi.

Atıyorum şu evimi satayım da elimdeki para ile şuralardan ihtiyacıma daha uygun ev bakayım demek bence riskli hala fiyat istikrarı yok bence.
    Ayrıca ticari kredilerin geri çağrılma riski de var.

YTD

Sayfa 828/1005 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •