Sayfa 829/940 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 7519 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. ben herseyi burdan öğrendim. Ceteyle -operasyonla da işim yok , olmaz da. Bana burasi yeter. Daha telegram bile acmadim. Belki hata yapıyorum ama eski hisse net i de özlüyorum. bildigim en iyi traderlardan birisin , başarılarının devamini dilerim. Uçmamış hisse de olduğunu kesfedersem de az miktar alirim zaten. Gerci su anda hiç-bir hissen bende yok.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    ben herseyi burdan öğrendim. Ceteyle -operasyonla da işim yok , olmaz da. Bana burasi yeter. Daha telegram bile acmadim. Belki hata yapıyorum ama eski hisse net i de özlüyorum. bildigim en iyi traderlardan birisin , başarılarının devamini dilerim. Uçmamış hisse de olduğunu kesfedersem de az miktar alirim zaten. Gerci su anda hiç-bir hissen bende yok.

Boşver JOKER16 KARDEŞİM.Benim tspor ,kablo ve dobur da maliyetlerim bedava.Buradan girmek deli cesareti.Bana bakma ben hızlı hareket ediyorum.Zaten de bu hisseler sıfırlasa dahi bıu hisselerdeki lotlarım karlardan kalan lotlar.Artık yeni ralli yapacak hisselere bakarız.Bu arada inşaat için para lazım olduğu için borsada artık para kalmadı gibi birşey benim için.Ben asıl 1.5 yıl içinde daireler yapılıp satıldıkça 10 milyon para sokacağım borsaya ölmezsem.Herşey nasip kısmat meselesi dostum.

3.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    ben herseyi burdan öğrendim. Ceteyle -operasyonla da işim yok , olmaz da. Bana burasi yeter. Daha telegram bile acmadim. Belki hata yapıyorum ama eski hisse net i de özlüyorum. bildigim en iyi traderlardan birisin , başarılarının devamini dilerim. Uçmamış hisse de olduğunu kesfedersem de az miktar alirim zaten. Gerci su anda hiç-bir hissen bende yok.

Joker dostum ben de seni ekiplerin bir ayağı derdim eskiden.Ama değilmişsin.Birçok kişi de beni ekiplerin bir ayağı olmakla suçlarlardı hissenet te .Ama olmadığımı da anladılar sağolsunlar....!!!

4. Eyv. Tatar kardeşim. Deli cesareti tarzini biliyorum ; zaten hicbir hisse kafama yatmadan almam. Işlerin rast gitsin , herkesin hakkinda hayirlisi olsun inş.

Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

5. Arkadaşlar tspor,dobur ve kabloda yola devam ediyorum.Hissenet te yazılarıma bir müddet ara veriyorum.Gerçekten eskisi gibi yazmak çok zamanımı alacak anladım bunu.Gerek yok buna.İlerleyen zamanda taze bir hisse olursa topiğinde yazarım....!!!!

Allaha emanet olunuz....!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Eyv. Tatar kardeşim. Deli cesareti tarzini biliyorum ; zaten hicbir hisse kafama yatmadan almam. Işlerin rast gitsin , herkesin hakkinda hayirlisi olsun inş.

Senin de işlerin rast gitsin kardeşim.Allah sağlık huzur versin.Gerisi boş.Yaş 43 olunca bunu anlıyor insan....Allaha emanet olasın...!!!!

Öpüyorum seni de .

7.  Alıntı Originally Posted by Madenci Davut Yazıyı Oku
    Joker dostum ben de seni ekiplerin bir ayağı derdim eskiden.Ama değilmişsin.Birçok kişi de beni ekiplerin bir ayağı olmakla suçlarlardı hissenet te .Ama olmadığımı da anladılar sağolsunlar....!!!
    Yapma kardeş gözünü seveyim yaa.. hicbir kimseyle işim olmaz. Borsada tek basimayim. ne bi watsapp grubuna ne bi telegram grubuna uyeyim. Benim isim orta vade temel analiz kisa vade güçlü-trend hissesinde trade etmek. Gerci 2020 de kazandigimizin çoğunu 2021 de masada biraktik ama önümüze bakicaz artik

8. Tatar güvenli lıman oldu .tehlikelı liman .!!!nasıl bir hareketti öyle .
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 829/940 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •