Sayfa 83/1003 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 657 - 664 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Herkes sabain 3'unde forumlarda. Uyku yok sey yok. Yok Japon'un Nikkei'si, yok VIX'i, yok ABD'nin futurelari... Normalde umurumuzda olmayan seyleri dakka dakka takip ediyoruz. Eee, borsa bunu yapar adama.
    Ben izin almıştım.bahar nezlesi polen alerjim var.tıkanıyorum.evde istirahat edeyim dedim.
    Evet uyku yok.yaş gidincede uyku gelmiyor.hayat boş geliyor.
    Fakat borsa heyecanı iyi.seviyorum borsayı.
    Makro ekonomiyi takip etmeyi okumayı yorum yapmayı severim.

Dün,
    büyük borsacı arkadaşımla görüştüğünü şunu demişti.
    Ben sordum: bu olanlar Ayı piyasası mı , büyük çöküş mü , resesyon mu dedim?
    Dedi ki: " bunları haber vermezler birden olur.fakat buradaki olay bakarsak haberliydi.
    Onun için ne resesyon ne ayı piyasası
    ABD de seçim olan sene bu olmaz "
    bugün Seçtiğin hisseyi almalısın dedi.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Virüsde İtalya Çin’den daha çok yankı yaptı. 15 gün ful her şey kapatıldı.
    Korona'dan baska haber yok mu? Iyi takip ediyordun onu.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Gocmenleri Trump degil, ABD halki istemiyor. Sisteme yuk oluyor. O yuzden Trump'i getirdiler basa. Legal olanlara kimsenin itirazi yok. 40 milyon illegal Meksika'li var ABD'de. Mexifornia'da Ingilizce konusunca anlamiyorlar bile bircok yerde artik. Ispanyolca konusmak zorundasin.
    Dünya üzerindeki düzensiz göç konusunda bugün yaşananlar, gelecekte yasanacaklarin sadece ayak sesleri ve çok küçük bir kısmı diye düşünüyorum.
    Gerek iklim ve coğrafi nedenlerle gerekse insan kaynaklı faktörlerden dolayı bu kaçınılmaz gibi görünüyor.Mesela bugün denize sıfır oturmak çok cazip görünürken gelecekte tam tersi de olabilir.Hep büyük fotoğrafı gözönüne almak gerek.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    CORONA da havalar ısınsın geçer muhabbeti aslıda güneş ışınlarının dik gelmesiyle alakalı ..yaz aylarında olduğu gibi ..işin sırrı ‘’ultraviole’’ de . çok zararlı kansorajen bilindiği gibi.. özellikle gözler için kornea harabiyeti körlük.

ABD de bazı havaalanlarında uygulanmağa başlanmış havalandırma sistemlerinde ..göz mesafesinden uzak olacak şekilde ..alınan hava UV ile arınıp ortama verilerek çalışan bir sistem .. AVM havaalanı vs.gibi kitlelerin olduğu bölgelerde bizde de uygulamaya geçilebilir .

UV dozunu kaçırmasalarda virüsten kurtarıp 3-5 sene sonra kanserden ölmese millet

Bu arada ABD vadeliler iyi toparladı

Gocmen olayi Coudenhove-Kalergi planinin bir parcasi. Beyaz irki Globaller melezlestirmeye calisiyor. Yahudiler bir nevi intikam aliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Korona'dan baska haber yok mu? Iyi takip ediyordun onu.
    Hindistan’ı hakir görürlerdi veya Endonezya, o trenin üstündeki insan seli bu ülkelere ait fakat temiz çıktılar, İtalya neden çok etkilendi büyük soru bu. 15 güne netleşir. Bu kadar sıkıntı içinde dolar 7 ye gidemedi Buda ayrı bir soru.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    CORONA da havalar ısınsın geçer muhabbeti aslıda güneş ışınlarının dik gelmesiyle alakalı ..yaz aylarında olduğu gibi ..işin sırrı ‘’ultraviole’’ de . çok zararlı kansorajen bilindiği gibi.. özellikle gözler için kornea harabiyeti körlük.

ABD de bazı havaalanlarında uygulanmağa başlanmış havalandırma sistemlerinde ..göz mesafesinden uzak olacak şekilde ..alınan hava UV ile arınıp ortama verilerek çalışan bir sistem .. AVM havaalanı vs.gibi kitlelerin olduğu bölgelerde bizde de uygulamaya geçilebilir .

UV dozunu kaçırmasalarda virüsten kurtarıp 3-5 sene sonra kanserden ölmese millet

Bu arada ABD vadeliler iyi toparladı
    mrtk al bir de eve koy diyordu o lambalardan

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Hindistan’ı hakir görürlerdi veya Endonezya, o trenin üstündeki insan seli bu ülkelere ait fakat temiz çıktılar, İtalya neden çok etkilendi büyük soru bu. 15 güne netleşir. Bu kadar sıkıntı içinde dolar 7 ye gidemedi Buda ayrı bir soru.
    Dolar 7 gidecek.bu harabiyetin bir etkisi olacak . ne zAman dersek , bilmeyiz.
    Bu kadar faiz indirimi parasal genişlemenin bir faturası olması gerek.
    Dolar endeksi düştü . Bizim ülkemizde hala dolar yüksek.fed faiz indirimini bekliyor.

Sayfa 83/1003 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •