Sayfa 83/218 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. CagatayGuney†@cagatay_guney
    @t24comtr adlı kullanıcıya yanıt olarak
    @BurhanKuzu 1- çünkü yasa öyle 2- çünkü yasa öyle 3- çünkü yasa öyle 4- çünkü yasa bu 5- ysk yasama organı değil 6- çünkü yasa öyl
    Twitterdan bir vetandas Burheeen'e cuvap veristirmis. Galiba balatalari ziyirmis...

Abi sen kafayi yorma be ya...Biz sizin yerinize dusunuruz.

2. Lyudmila #ĞовоÑириц@LyudmilaKaya
    #Venezuela'da sağcı/amerikancı sivil darbe girişimine karşı Ordu ve devrimci milisler meydanlara çıktı.
    Venezuela'da Maduro denilen adam var ya, "Chavez bana Isa kiliginda gorundu, gerekli talimatlari verdi" diyen adam.

Kuzey Korenin hormonlu lideri ise, "Isa'ya tapmayi birakin, babaanneme tapin" demisti.

Annatmak istedigim Tayyip Agam iyidir be ya...

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Bu Machavelli 1500'lu yillarda yasamisti galiba...Hadi ulla urdan Machavelli, sen onu kulahima annat...

Sur eşşegini Nigde'ye ulla, durzuuuu...))))))))
    nuri agam bunlar fettuseytanin sifatlarinin aynisi hain kismi eksik sadece.

e bu millet bunu aleni bir sekilde biliyor zaten artik

Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.

4. 18d
    Tuncay ÖZKAN†@ATuncayOzkan
    YSK, yurt dışında AKP'nin itirazına "mühürsüz oylar geçersiz" yanıtını veriyor. Türkiye'de ise tam tersi. Bu çifte standartı açıklayın!
    Tayyip agamin ve Akp icindeki Tayyip Aga fraksiyonun referanduma onceden planlayarak saibe karistirdigina kesinlikle inanmiyorum.

15 temmuz sonrasi Ysk'ya dokunulamadi. 15 temmuz oncesi "guvenlik zafiyeti" konusu gundemdeyken, "yonetim zafiyeti" oldugunu ifade eden yazilar yaziyordum.

Simdi burada bu isi kim yapti diye komplolar kurmak anlamsizdir. Ne olduysa oldu ama sorumluluk hukumet ve Tayyip agamda.

Bu noktadan sonra yeni anayasayi zorlamak olmaz. Saibeli bir sonucla devletin tum sistemi degistirilemez. Referandumu yenilemekten ve bunu kimsenin kusku duymayacagi bir aciklikla yapmaktan baska care yoktur.

Yahu Ysk ile ilgili referandum oncesi en az 3 tane yazim var. Bu kadar olmaz ki, hep kandirildik, hep kandirildik...Uyanik olacan, onunu gorecen abi...

5. http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mo...ya-42451yy.htm

Sorarım size; hangi hassas terazi veya cetvel ayarlayabilirdi bu 51'e 49 gibi akıllara durgunluk veren ince ayarı?..
    Abi hassas teraziyi aylar oncesinden Ayvagubakli nori ayarladi...Emme tersi oldu be ya...

Yazinin sonunu goturmus suraya baglamis...

"Erdoğan, rüyasında büyük bir saray yapmış ve o saraya arkadaşları ile birlikte yerleşmiş. Son tuğlayı koyarken saray bir anda yıkılmış ve arkadaşları ile birlikte altında kalmış..."

R. Erdoğan'ın bu rüyaya o zamanlarda güvendiği isimlerden yorum istediği hâlâ anlatılır. Ancak manidar olan o rüyanın dünden beri sarayda çok kafa kurcalamaya başlamış olması!..
    Hadi urdan ulla...Sur esegini Nigde'ye...))))))))))

6. 5d
    Cem Küçük†@cemkucuk55
    İşte alın CHP zihniyeti... Bunlar yeni bir 27 Mayıs istiyor. Evet bu darbeci zihniyetle sonuna kadar savaşacağız. Demokrasiyi koruyacağız.
    Cem Küçük†@cemkucuk55
    27 Mayıs öncesi tüm sokak hareketlerini yine cunta organize etmişti. Şimdi de yapılan aynı tezgah. Demokrasi yi korumak için savaşacağız.

46sn
    Cem Küçük†@cemkucuk55
    Ahmet Hakan yarın yolda beni görsen korkudan dizlerin titrer. Ama ekranda tek taraflı küfür kolay. Tam ürkek kedisin be birader.
    Olumm daha kurabiyesin, atarlar iceri, bir daha gokyuzunu goremezsin...

7. http://www.yuksekovahaber.com.tr/hab...medium=twitter

“Siz hangi talimatla bunu geçersiz sayarsınız. Hangi ahlakla hangi hukukla mühürsüz pusulaları geçersiz sayarsınız. Siz 11 kişi sizi oraya getiren iradenin temsilcisi olarak kendinizi görüp ona göre mi karar veriyorsunuz. Eğer böyle karar veriyorsanız hakim cübbesini çıkarın ve o binadan ayrılın. Siz 11 kişi kendinizi ne sanıyorsunuz da TBMM’nin üstünde konumlandırıyorsunuz. Bu referandum şaibelidir ve şaibeli yapan da Yüksek Seçim Kurulu’dur. Adalet ve Kalkınma Partisi’nden temsilci başvuruyor ve bu kararı alıyorlar. Maç ortasında kurallar değişiyor. Bu seçimin adı mühürsüz seçimdir.”
    Üsküdar’ı geçen çalınan atını geri alan Köroğlu’dur. Tarih atı çalan hırsızı değil, çalınan atını geri alan Köroğlu’nu yazar.”
    Breh...Breh...Breh... Kiziroglu Zimtufa Bey, bir beyin oglu....

Yaliniz son cumle yannis. Tarihi Ayvagubekli Nori yazar....Ben onceden yaziyon biliyon nu?

Sayfa 83/218 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •