Sayfa 830/1006 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Vob 24

1. Zarrap konusursa o zamannizleyin filmi siz esas kimlerin adi gececek bakalim zafer caglaynin adi gecti onu bile unuttuk 15 gunde burctek acikllama gelmedi zafer beyden

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Ben nasıl ayın sonunu getiririm onu düşünüyorum,
    55 yıllık hayatımda hiç kalitesiz sigara içmedim 3 yıldır sarma sigara (tömbeki) içiyorum onu düşünüyorum,
    vs vs vs...

Bunlar sadece 2 örnek, kendi gerçeğim varken kimsye bakamam, ilgilenemem. Tuzu kuru olana da "niye bu kadar iyimsersin" demem.
    Kısaca 2002'den beri kendi gerçeğimle boğuşuyorum.

3. Melih gokcek direnmektir bu niye hemem istifa etmiyor gunahim kadarda sevmemde

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    şimdi bu panka işi gerçek mi uydurma mı? nedir son karar?
    http://www.milliyet.com.tr/bddk-dan-...onomi-2541415/

BDDK'dan bankalar hakkındaki haberler hakkında açıklama

5.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    melih gokcek direnmektir bu niye hemem istifa etmiyor gunahim kadarda sevmemde
    toplumda şöyle bir algı oluştu seçimle gelen seçimle gider. Gerçi bunlar seçimde kendi isimleriyle değil parti ismiyle geldiklerini unutuyorlar. şu unutulmamalı bu belediyeciler hükümetle ters düştükleri için görevden alınmıyor. Bulundukları şehirlerde halkın tepkisini alıp yanlış yapanlar. Hangi partiden olursa olsun bence gmörevden alınabilmeli ki diğer belediyeler kendine çeki düzen versin halk için çalışsınlar. Geçenlerde burada mı yoksa başka bir forumda mı bursa bel. Başkanını eleştirmişti. Demek ki tepki çok yanlış çok.bu gökçek de olsa yapılmalı kimse vazgeçilmez değildir. Her şey toplum için halk için olmalı.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

6.  Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Ben nasıl ayın sonunu getiririm onu düşünüyorum,
    55 yıllık hayatımda hiç kalitesiz sigara içmedim 3 yıldır sarma sigara (tömbeki) içiyorum onu düşünüyorum,
    vs vs vs...

Bunlar sadece 2 örnek, kendi gerçeğim varken kimsye bakamam, ilgilenemem. Tuzu kuru olana da "niye bu kadar iyimsersin" demem.
    Kısaca 2002'den beri kendi gerçeğimle boğuşuyorum.
    Babana rahmet aynen bende oyleyim zengun gittikce zengilesiyor kizim ogretmrn olcam diyor bosa ugrasma nasilsa mulakat var orda elerler diyorum ben simdi erbakana bile kurban olayim diyorum 60 tl etin fiyati el insaf bir tup 90 tl

7. Kur bi inssat sirketi gir belediyenin ihalesine 2 ayda zenginsin buna yalan diyen yazsin akrtolude solcusuda sagcisida

Bu Osmanlı da neden hep yabancı hatunlar ile evlenmiş? Çok sorup araştırmışımdır. Ama adam akıllı bir tek cevap yok. Belkide Osmanlı nın başarısı burdan gelir. Hüküm ettiği bölgelerin insanları ile bu şekilde bağ kuruluyordu . Hiç bir fikrim yok. [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 830/1006 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •