Bu sitede benim bir sorunum var, çaresi için önerilerinizi bekliyorum.Bazen eski yazılarımı okumayan arkadaşlar ironi olsun diye yazdığım mesajlara ciddi ciddi cevap yazıyorlar.Bu gavur dizisi değil ki o mesajların yanına gülme efekti de koyalım.Burda gülme emojisi koydum ama ironi olduğunu anlamayan sn proton gibi arkadaşlar için ironi mesajlarını nasıl belirtsem.Hayır direk ironidir diye yazarım da ,bu sefer de başka türlü alınan arkadaşlar olur.Malum lafın tümü kime denir bilirsiniz.
herkes bekliyosa yine gelmiyecek demekki![]()
Merkeze geçen toplantıda (AKP Genel Merkezde) -MB orada ne işi olur o da ayrı soru-müdahale için Onay çıkmadı.......Seçime kadar böyle devam edin diyorlar.......
Müdahale olsa ne olacak faiz artırımı 3 ve üstü olmaz ise tam kaos olabilşr piyasalarda.
3 ve üstü bir artış olursada zaten memlekette betoncu kalmaz iş yaoacak paralı adamda iş yapmaz bu faizlerle.
Yani her türlü mokoko.
Bence de fark etmez.O yüzden ilk defa AKP gitsin mi kalsın mı kararsızım.Malum sonra biz gittik böyle oldu deme durumları var.Ben de bedel ödeyeceğim ama şu kayıtsız şartsız oy veren yüzde 42 nin çoğu benden daha fazla acı çekecek, bu inşaat ekonomisi ne kadar yanlış bir işmiş görmeleri açısından bir müddet daha devam etmeleri uygun gibi geliyor.Nasılsa ufukta gene bir erken seçim olacak gibi duruyor.
Yer İmleri