Sayfa 831/1000 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Hisse fonlar ve yoğun hisse senedi içeren değişken fonlar için portföy içeriğindeki senetlerin hacmi de çok önemli diyerek fon portföylerindeki hacimleri karşılaştırayım dedim.
    .
    Bu rakamları nasıl yorumlayabiliriz ? İşler sarpa sardığında biri ötekinden 15 kat zor satış yapar dersek yanılmış olmayız herhalde.
    Üstadım, bendeniz EID (ki aylık portföy dağılım raporlarını lot lot açıklayan ender fonlardan biridir) raporlarını titiz bir şekilde inceledim ve gördümki kimi zaman ellerinde olmayan hisselerle al sat yapıyor, portföydeki hisseleri de trade ediyorlar. Şevkinizi kırmak istemem ancak bu tür bir hesaplama yöntemi sağlıklı sonuçlar üretmeyebilir.

2. Pazartesi yi bekleyecek olanlar yada ppf de kalacak olanlar için Vk11 de iyi

3. Valörsüz ve tahvil düşüşünden iyi etkilenen bir fon

4.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Valörsüz ve tahvil düşüşünden iyi etkilenen bir fon
    Geride yazdık: HTT

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mert saga sola bakacagina nelere giriyorum takip et
    23.50 gecelik mevduatta, şuan peugeotmla uğraşıyorum klasik peugeot sorunları

6. 98.500 seviyesinin öneminden daha önce grafikle bahsetmiştim. Hatta altı yok dediğimin ertesi günü 2 bin puan çakmışlardı piyasaya. 93 binlere geri çekilmenin ayı tuzağı olup olmadığına bakmak lazım. Hacim çok sıradan ve banka hisseleri tedirginliği üzerinden atmış gibi gözükmüyor. Şayet sarı kafalı manyak "HALKB işine karışmam o yargının işi" gibi bir şeyler derse sıkıntı olur. Pence bu türden bir soruya böyle bir cevap verdi dünkü basın toplantısında ama piyasa görmezden geldi. Bu da son hatırlatma. Amma hatırlattım bugün.

7. Bugünlük YHT alınabilir valörsüz.

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Geride yazdık: HTT
    Tefastan işlem yapanlar için valörsüz fon değil bu fon, bugünki fiyattan alamazsın kardeş.Ben pazartesi yi bekleyecek olanlar için sadece Vakıfbank tan alınabilen Vk11 önerdim.

Sayfa 831/1000 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •