Sayfa 831/1004 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Asıl üstat burda da neyse

Dün bu saatlerde simitten gittik ..dozu arttıralım

https://www.youtube.com/watch?v=Vhfow7FTZtU
    Bunu yazdığımda 806 civarındaydı 809 şimdi
    Hayat hoş gerisi boş

Rus paralı asker gurubu Wagner'in lideri Prigojin’in içinde bulunduğu uçak, dün Rusya'da düştü. Dünyada yankı uyandıran haber sonrasında birçok iddia ortaya atıldı. Bunlardan biri de uçağın Rusya tarafından füzeyle düşürüldüğü iddiasıydı. ABD'den konuyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Öte yandan Putin, Prigojin için başsağlığı mesajı yayımladı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    akçay tek ekstre sen paylaşıyon ben seni tebrik edicem.
    diğer oyuncularıda tebrik edelim istiyorumda ekstre koyamıyorlar ,
    long şort attığı mermi ortada değil heyecan olmuyor sen hep kafa kağıdını koyuyorsun .
    tebrikler
    Bulut Hocam bugüne özel ben de atıyorum

4. Bir bankacı bankalar hedef tutturmak için şirketlere kredi verdi KKM yaptırdı dedi. Hedefler kolaylıkla tutturulur deniyor.

Komplo teorime göre parası olup da kredi kullananları tespit edip bir düzenleme yapacaklar.

Burada da bir sürü örnek verildi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı alış veriş yapmıştı o mağaza ise iş yapar.
    Şahsi görüşümdür:
    E-bebek de süreci tersine yöneten şirketlerden biri. Tam de e-ticaretin yaygınlaşmaya başladığı zamanlarda, İstanbul' da 1-2 mağaza ve temel olarak web siteleri vardı. Sonra AVM furyasında bunlar da mağaza sayılarında tavan yaptılar. An itibari ile yanılmıyorsam 2xx mağazaları var. Teknosa'nın bebek-çocuk ihtiyaçları versiyonu gibi düşünün. Ancak bunların arkasında Sabancı yok...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı alış veriş yapmıştı o mağaza ise iş yapar.
    Alışveriş mi yapmıştı.
    O mağaza grubu kimin ki ?
    Ortakları vs..

Bilen varsa aydınlatsın bizi diye yazdım..

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bulut Hocam bugüne özel ben de atıyorum

tebrikler dostum Allah daha çok versin...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Şahsi görüşümdür:
    E-bebek de süreci tersine yöneten şirketlerden biri. Tam de e-ticaretin yaygınlaşmaya başladığı zamanlarda, İstanbul' da 1-2 mağaza ve temel olarak web siteleri vardı. Sonra AVM furyasında bunlar da mağaza sayılarında tavan yaptılar. An itibari ile yanılmıyorsam 2xx mağazaları var. Teknosa'nın bebek-çocuk ihtiyaçları versiyonu gibi düşünün. Ancak bunların arkasında Sabancı yok...
    Bana pahalı geldi. Topbaş ve Ülker soyadları geçiyor.
    >>>>>>>>>>

1) Mevcut ortaklardan Ahmet Afif TOPBAŞ’ın sahip olduğu 8.387.005 TL nominal değerli, Mahmud Muhammed TOPBAŞ'ın sahip olduğu 1.692.116 TL nominal değerli, Musa TOPBAŞ’ın sahip olduğu 1.676.572 TL nominal değerli, Halil ERDOĞMUŞ’un sahip olduğu 1.073.359 TL nominal değerli, Fatma Hande TOPBAŞ’ın sahip olduğu 750.000 TL nominal değerli, Fatma Zehra ÜLKER’in sahip olduğu 750.000 TL nominal değerli ve Kamal Anthony HATOUM’ın sahip olduğu 1.670.948 TL nominal değerli B Grubu paylar halka arz edilecektir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 831/1004 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •