Sayfa 832/882 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. ben sana yazılana örnek gösterdim öylesin demedim ama benim şeref haysiyet değerlerime laf edecek adam doğmadı daha alıp sattığına da laf etmiyorum zaten beni ilgilendirmez ısrarla en başından beri yalan haberlerle gaz verip millete sattırmadılar gazladılar diyorum ve sataşmam gayet normal derdim var bunlarla teknik yorum yapar geçerim uyan uyar uymayan kendi bilir ne kadar kazanıldığından çok ne kadarını koruyabildin orası önemli ısrarla anlaşılmayan şey bu neyse alan tutan satan kendine

önümüzdeki genel konjonktür şirkete nasıl yansıyacak göreceğiz bu sanayi verileriyle endeks 210 dolara gelirse 17 den bile alım fırsatı verir maliyet sıfır sermaye diyenlerin paranın maliyetini o zaman göreceklerini düşünüyorum ve çok gülüyorum bunlara

önümüzdeki konjonktür gıda-perakende ve gyo öncülüğünde olacaktır

2. zan falan değil elindekini satmadı diye masum olmuyorlar gazlayıp milleti de mağdur ettikleri çok kişi var gerek burda gerekse tlgrmda daha açık neler yazdılar biz düşecek dedikçe saldırdılar sonra siz düşürdünüz dediler iftira attılar gerçeği gören görüyor

yan tahta olarak nitelendirmek doğru değil ama ekonomi yüzünden piyasanın düştüğünü de söyledim zaten ve vebali falan da yok borsa böyle kazanırken iyi kaybederken soygun var demek yanlış olur hep dediğim gibi ne kadar kazandığından çok ne kadarını koruduğun önemli ve yan tahtaların bir çoğu bi süre daha bekletecek özellikle dipten güzel yükseliş yapanlar hikayesi bitenler berkosanda skumtech den sonra bir hikayede görünmüyor bilançosu iyi diye çok beklentiye girmem ben

Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Zan ile birini suçlamak pek doğru olmayabilir. Herkesin içindekini bi tek Allah bilir. Gerçekten hissenin yükseleceğine inandığı için , faydalı olmak için hisseyi öven olabilir.
    Hisseyi yüksek fiyattan kendisi satmak için öven olabilir. Hangisi doğru hiç bilemeyiz. Benim bildiğim tek şey var; iyi niyetli olanlar bazı sabır testlerinden geçse de sonunda kazanıyorlar…
    Ancak yan tahtalardaki bu anormal düşüşün suçlusu ekonomi yönetimidir. Ülke ekonomisi felaket kötü yönetiliyor. İktidar muhalefet hep beraber halkı soyuyorlar. Hep beraber nemalanıyorlar finans piyasalarındaki hareketlerden. Vatandaşı çok strese soktular. Bunun vebali çok büyük. Küçük bir azınlık akıllara zarar para kazanırken , büyük bir kesim çok zora girdi. İşin tuhaf yanı ise zora giren kesimin yarısı , küçük azınlığı milli dini duyguların algılar ile sömürülmesiyle savunur durumda olması…

3. Sizce yönetim kurulunda konuşulanlar önemli olsaydı hisse hergun eksi olmaya devam ederimiydi arkadaşlar ? Zaten insider şirket kuruldan önce 5 tavan yapardı byd falan filan muhabbetine. Demekki gram önemsiz konular konuşuldu kurulda.

İkinci olarak byd 2026da geliyor Türkiye’ye biraz haber okuyun.

4. Borsadaki aslı sıkıntı bankalara enflasyon muhasebesi gelip gelmeyeceği ile ilgili hatta borsaya vergi konusu da dahil "majör gelişmeler" endeks üzerinde etkili olmaya devam edecek gibi duruyor, ha gayet tabi ki sanayi verileri de yerlerde o ayrı...Alım gücünün düşmesi, faizlerin seviyesi nedeniyle halkın taleplerinin ertelenmesi vs derken bilançolar da gelmeye devam ediyor... Bu açıdan bakıldığında KAP'ta yayımlanan bilanço artık fiyatlanmaz gelecekte yani işler düzelmeye başladığında hangi şirketin kendi özvarlıkları ile bu süreci en az hasarla atlatmış olduğuna bakılır...

Bizim borsamızda sermayesi düşük, bedelsiz potansiyeli (bu ne demekse ) yüksek şirketler her dönem ilgi odağı olmuştur olmaya da devam edecektir...Bu nedenle, işler düzelmeye başladığında BRKSN gibi hisselerin bir talep yetersizliği işle karşılaşması pek mümkün değil gibi...Hisseye olan ilgimin altındaki en önemli nedenlerden biri de budur ve bu asla YTD...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. borsaya vergi geleceğini sanmıyorum bi nabız yokladılar en yakın kesimlerinden tepki aldılar bence çünkü tüm manipülasyon arz vs herşeyden komisyon alınıyordur

endekse vergi muhabbeti veya bankalara enf. muh. uygulanacak mı sorularından çok ekonomi etki ediyor bakınız : 2008-2009 yılları endeksin haline borsanın nabzı ekonomidir ve yakıtı da bilançodur bu bilançolar berkosan gibi yan kağıt hisselerin değil baba bilançoların etkisi önemli koç grubu kağıtların spin attığı piyasada yanlara sıra gelmesi bi süre daha var gibi gözüküyor zaten

berkosan aynen öyle talebe yetişemiyoruz durumu olacağını bende sanmıyorum çünkü sektörde rakipsiz değil bunu hisseye hikaye yazmaya çalışıyorlar lafımla pekiştiriyorum amaç dikkat çekmek şimdi tüy dikildiği için erkekliğe birşey de sürdürmek istemiyorlar

ve son olarak bedelsiz potansiyeli var sermayesi düşük lotu az diye kağıt almam

6. Borsanın yakıtı bilanço demiş...Ee ben ne diyorum...

Bankalara enflasyon muhasebesi gelmesi demek ne demek ?!..Son 1 aydır hop oturup hop kalkıyor, en ufak açıklamada alışılmadık tepkiler gösteriliyor...Neden acaba ?!

Benden duyduklarını bir süre sonra bana satmaya çalışanlara da bayılıyorum...

BRKSN özelinde konu, var olan yatırımcıların maliyeti buna tahtayı yapanlar da dahil...Vermek kolaydır, korkuyu satın alacak birileri illaki çıkar ama sonra işler normalleştiğinde...

Hepsi yaşandı ve yaşanmaya devam edecek...Ne eksik ne fazla...Bu, böyledir...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. yahu ben senden ne duymuşum da ne satmaya çalışıyorum kendini bu kadar önemseme yahu yukarda yazdığımı ilkokul 5 seviyesi anlar diye düşündüm ama yok millette bir ego var off ben diyorum ki bilanço şöyle iyi temeli böyle sağlam diye diye 6 aydır gazlanan berkosan bilançosunu piyasa şeyine takmaz diyorum baba kağıtların bilançosu düzelmeden de zor zaten enf. muh. nedeniyle vergi vermemek için adamlar oynuyor şeffaf bilanço yayınlayan kaç firma var acaba özetle 3ç de iyi gelmeyecek belki son çeyrek en kötü enf muh. bitince 2025 1ç iyi gelmeye başlar belki

bankalarla ilgili daha net bir durum yok şuan enf.muh. ertelendi haberleri de mevcut bu ekonomi ve uygulanan sıkılaşmayı sadece halka vergi olarak yüklendikçe de bankalara enf.muh. uygulansa ne uygulanmasa ne en son dert edilecek şey bence

2008-2009 ekonomik krizinde endeksin ne yaptığını yazmıştım yukarda grafik olarakta benzer yapı var gibi bunu da mı sonradan sana satıyoruz bilmiyorum ama )))

8. Almaktan çok satmanın önemini yaşıyoruz 2 aydır yatırımcıların maliyetini kimse umursamaz oyuncular tarafında

neyse aslolan fiyattır teknik candır gerisi masaldır masal dinlemeyi sevmem grafik logaritmik sarı trend 20 den geçiyor 24-23,50 bandı kırıldığında oraya iner onun altı 17 tl gözüküyor olmaz demeyin peri başka cin başka ....

Sayfa 832/882 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •