Sayfa 833/1005 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İyi geceler sn Ariston Sn EMLAK.Sn Lucky Player.Sn Nohut.Sn Sonşezlongsuz ,Sn tidebringer ve Sn Şahit vede burayı sadece okuyan(ziyaretçi )isimsiz insandostlarım.
    Sana ve herkese iyi geceler diliyorum.

Akşam üzeri uyudum bakalım ne zaman uykum gelecek.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    karı dırdırından kaçıp sığınan çoktur buraya
    para kazanmak falan işin gırgırı
    Halden memnunsuzluk insanı bir yere ya da bir şeye götürür ama sizin ki daha mantıklı bir neden

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İyi geceler sn Ariston Sn EMLAK.Sn Lucky Player.Sn Nohut.Sn Sonşezlongsuz ,Sn tidebringer ve Sn Şahit vede burayı sadece okuyan(ziyaretçi )isimsiz insandostlarım.
    İyi geceler

4. Geçen Cem Yılmaz çocuğu ile pişti oynarken resmini yayınlamış.

Oyun bir gerçek, bir ara oyun programı yazan şirketler yatırımcılara satıldı. Amiga, Commodore, Atari vs sayesinde bilgisayarlar evlere girdi gelişti, yoksa hesap makinası yetiyordu. Şimdi e-spor filan deniyor.

TV'de Cübbeli Hoca eskiden satranca izin vermiyorduk şimdi kafayı geliştirsin diye izin veriyoruz diyordu.

Zamanında poker vs oynamak lazımmış, hile yapmayı bilmesen de hileleri çözmeyi bilmek gerekir.

Briç güzel bir oyun ama 4 kişi gerekiyor öğrencilikte uygun.

Şimdi yanda da twitterda da oyunlar çıkıyor sürekli içinde silah vs var, çok bir faydası olan bir şey olarak düşünmüyorum.

Borsada da çoğu kişi oyun için var. Oyun ile kumar (game vs gamble) fark olması gerekir. Oyunun asıl amacı oyun oynamak hem vakit geçirmek hem kendini geliştirmek ama kumarda esas olan yeterli bir seviyeye geldiğini düşünerek kazanç ummak kayıpları göze almak diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim.

Yani cennette bu borsa gibi şeylerin olması gerekir. Orada tavan taban yapmak nasıl oluyor insan merak eder yani saçma bir görüş değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

INGRAM BILISIM - INGRM(eski ismi armada ) bu hisse 10 TL de geziniyordu....bugün baktığımda 1012 TL ve tavan....şimdi burada bu hisseyi alanlar bu şirket battığında ağlayanlar haklı mı sizce......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

günaydın esnaf hayırlı işler

CDS'in bugünkü değerini ve % değişimini verebilecek var mı ?

investing % -8 gösteriyor... o geçen haftaki değer sanırım

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen Cem Yılmaz çocuğu ile pişti oynarken resmini yayınlamış.

Oyun bir gerçek, bir ara oyun programı yazan şirketler yatırımcılara satıldı. Amiga, Commodore, Atari vs sayesinde bilgisayarlar evlere girdi gelişti, yoksa hesap makinası yetiyordu. Şimdi e-spor filan deniyor.

TV'de Cübbeli Hoca eskiden satranca izin vermiyorduk şimdi kafayı geliştirsin diye izin veriyoruz diyordu.

Zamanında poker vs oynamak lazımmış, hile yapmayı bilmesen de hileleri çözmeyi bilmek gerekir.

Briç güzel bir oyun ama 4 kişi gerekiyor öğrencilikte uygun.

Şimdi yanda da twitterda da oyunlar çıkıyor sürekli içinde silah vs var, çok bir faydası olan bir şey olarak düşünmüyorum.

Borsada da çoğu kişi oyun için var. Oyun ile kumar (game vs gamble) fark olması gerekir. Oyunun asıl amacı oyun oynamak hem vakit geçirmek hem kendini geliştirmek ama kumarda esas olan yeterli bir seviyeye geldiğini düşünerek kazanç ummak kayıpları göze almak diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim.

Yani cennette bu borsa gibi şeylerin olması gerekir. Orada tavan taban yapmak nasıl oluyor insan merak eder yani saçma bir görüş değil.
    oyunların en güzeli.. eşli batak... birde üfüren bir ortağın varsa, yemede yanında yat elinde ne varda 9 diyorsun, yok bilmem as kıza soktun bizi... döğüş kavga tüter

bugün internete maşşallah... bağlandı, kopmadı hala... anlık tradelerle palacıkı biraz ütek

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    oyunların en güzeli.. eşli batak... birde üfüren bir ortağın varsa, yemede yanında yat elinde ne varda 9 diyorsun, yok bilmem as kıza soktun bizi... döğüş kavga tüter

bugün internete maşşallah... bağlandı, kopmadı hala... anlık tradelerle palacıkı biraz ütek
    Adı üstünde oyunların kralı King’dir.
    Üniversite yıllarında ne oynardık.

Sayfa 833/1005 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •