Avrupa'da bizim futbolcuların kadar maaş alanlar %50-70 vergi ödüyor. Bizde devlet memuru kadar ödüyor. Otomobil konut rant vergilerini arayan soran yok. Her türlü göçmen dahil kayıt dışı ekonomi de. Aslında ilk önce biz harcadığımız kuruşun fişini almalıyız yoksa almayın böylece en azından yabancıları zengin etmeyiz. Benim kayıt dışı harcamam sadece pazar da ki sebze meyve harici hepsi kredi kartı. Ben normalde zaten para taşımam. Hepimiz kayıt dışı ekonomi için bir yerden başlayalım bilmediğiniz yerden alış veriş yaparken fiş alın.
Sovyetler 1991 de yıkıldığında enflasyon sıfırdı. Rusya tek haneli enflasyona düşmek için 17 sene uğraştı. Kaldı ki, Rusya'nın petrolü var. Bizim ise, sadece REİS'imiz var. Onun için bizdeki 35 senede biterse öp de başına koy.
Bosphoros'a kızıyorlar ama ben kendisini anlayabiliyorum.
Pardon Paul Volcker olacak. Karıştırmışım.
Uyarı için teşekkür ederim.
Diğer bilgiler doğrudur.
https://www.bloomberght.com/fed-eski...lmustu-2239829
Bir cihaz var, HDMI çıkışı olmayan bilgisayara USB3.0 üzerinden ek FHD monitor eklenebiliyor. HDMI var ise 3. monitor veya 4. monitor de eklenebiliyor olması lazım
Daha güzel modeller de var.
Yorumlara bakmak lazım bazıları windows 10'da çalışmıyor.
Ekran kartı olmayan tablet bilgisayara ek monitor bağladım.
Bendeki model farklı.
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
euro dolar paritesi keskin düşmüş....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “Enflasyonun anası da babası da faizdir. Bunu bilmeyenler de bilsin. Bunun aksini yapmaya kalkanlar da kusura bakmasın karşılarında beni bulur. Çünkü ekonomide her kötülüğün anası faizdir"
vay be....nerden nereye........................
Yer İmleri