Sayfa 835/946 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,560
    [QUOTE=Macar;3450772]Ne çekmesi

0tuz bir

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Cumhurun arka paketi açıldı sonuna kadar haberleri yok
    aman dikkat altaylarda uluyan camal gelir hesap sorar sonra..

3. türk milletinin karnı guruldamadan aklı başına gelmez her zaman demişimdir 2019da bi fırtına kopacak çok büyük değişiklikler olacak ülkede siyasi olarak inş bu sefer aklı başına gelir bu milletin borsa konusunda imf gelene kadar bırak 70 binler 60 binlere bile girmem imf lafı duyuldu mu aselsan tupraş vesaire bakarız o gün.

4.  Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    aman dikkat altaylarda uluyan camal gelir hesap sorar sonra..
    O taraf akıllara ziyan zaten en başından en sonuna kadar...

çiğköfteciler bile bukadar pakete çıkmıyor

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    1 dolar ya da 1 cent neyse...Bence teknik değil ama psikolojik anlamda dikkati çekecek yer orası...

Dolar kuru 7, BİST endeksi 70.000.

Ben oradan önce dönüp bakmam hisselere...

Vaziyet vahim.

Hala da borsada olan varsa, kendince bir hesap içindedir zaten.
    Geçen gün de yazmıştık mesela en düşük kaç?En düşüğü yakalamak çok zor ama bunun %25 aşağısını görmüş
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

7. Pazar günü açtım cnn türk ü baktım damat öyle bir sevindim ki sanki dedim milli piyango bana çıkmış gibi sevindim. Ah dedim özlemişim seni yiğidimmm , her yeri ayrı oynayan orana burana gurban senin. Pazar günü ama genede üzdü bizi paket açıcam demedi pazar günü anca işimizin başındayız mesajı verdi o bile yetti pazartesine.
    Allah damadı başımızdan eksik etmesin , ayağına taş değmesin, yolu hep açık olsun. Minimum 1 yıl daha başımızda kalsın damat yoksa yeminle aklı selim biri başa gelir falan aç kalırız mk hahahahaha
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. En büyük paket kıdem tazminatı fonu bakalım fonu kurabilecekler mi?
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 835/946 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •