[QUOTE=Macar;3450772]Ne çekmesi
0tuz bir
[QUOTE=Macar;3450772]Ne çekmesi
0tuz bir
türk milletinin karnı guruldamadan aklı başına gelmez her zaman demişimdir 2019da bi fırtına kopacak çok büyük değişiklikler olacak ülkede siyasi olarak inş bu sefer aklı başına gelir bu milletin borsa konusunda imf gelene kadar bırak 70 binler 60 binlere bile girmem imf lafı duyuldu mu aselsan tupraş vesaire bakarız o gün.
çiğköfteciler bile bukadar pakete çıkmıyor![]()
Pazar günü açtım cnn türk ü baktım damat öyle bir sevindim ki sanki dedim milli piyango bana çıkmış gibi sevindim. Ah dedim özlemişim seni yiğidimmm , her yeri ayrı oynayan orana burana gurban senin. Pazar günü ama genede üzdü bizi paket açıcam demedi pazar günü anca işimizin başındayız mesajı verdi o bile yetti pazartesine.
Allah damadı başımızdan eksik etmesin , ayağına taş değmesin, yolu hep açık olsun. Minimum 1 yıl daha başımızda kalsın damat yoksa yeminle aklı selim biri başa gelir falan aç kalırız mk hahahahaha
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
En büyük paket kıdem tazminatı fonu bakalım fonu kurabilecekler mi?
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Yer İmleri