Sayfa 836/1027 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Bana göre fazlasıyla var . Neyse konuyu deşip inançlı arkadaşların (kastettiğim beyni olan gerçek inanclilar) tadını kaçırmak istemem.
    Allah dine insanların da yardımcısı olsun inanmayanlarinda

dinlerin max. 30 senelik ömrü var lakin önümüzdeki yıllarda gelişmeleri göremeyenler bunu inkar ediyor..!!

2. Şimdi bana troll mroll demeyin olacağı yazıyorum.
    RTE ilk turda kazanırsa ptesi veya engeç çarşamba endeks 100bin üzeri yapabilir,dolar 4.50 altına gider.
    2nci tura kalır ve İncenin kazanma şansı olursa,ortada ekonomik program ve ekonomi kurmayları olmadığındn Dolar çok rahat 5.20lere gider,endeks de demir atar.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    http://www.ensonhaber.com/incenin-is...n-tasindi.html

Toplama suyla değirmen dönmez fazla umutlanmayın.....
    aramızda hala ensonhaber gibi siteleri kaynak alanlar var ya... ben bu renkliliği seviyorum.

4. Bir şeyler olacak yarın
    Duruşundan belli
    Kırdaki atların
    Bulutların koşuşundan belli
    Kazışından köstebeklerin
    Karıncaların telaşından belli
    Bir şeyler olacak yarın
    Belki bir tomurcuk
    Belki bir ağacın düşen yaprağı
    Belki de bir çocuk

Bülent Ecevit

İyi geceler, iyi yarınlar.

Alıntı Originally Posted by macintosh Yazıyı Oku
    Şimdi bana troll mroll demeyin olacağı yazıyorum.
    RTE ilk turda kazanırsa ptesi veya engeç çarşamba endeks 100bin üzeri yapabilir,dolar 4.50 altına gider.
    2nci tura kalır ve İncenin kazanma şansı olursa,ortada ekonomik program ve ekonomi kurmayları olmadığındn Dolar çok rahat 5.20lere gider,endeks de demir atar.YTD
    Ayıpettiniz ne trolü öngörünüz bu demek ki saygı duymak lazım.Zaten şurda kaç saat kaldı ki bu laflar boş.Göreceğiz hangi öngörüler doğru.Ben de tam tersine reis alırsa dolar artar borsa düşer,ince gelirse dolar düşer borsa artar diye öngörüyorum.Birimiz yanıldık demektir.))))))))))))))Merak ettiğim konu reis zaten baştayken de bu dolar 3 den 4 e gitti 15 16 ayda ,reis devam ederse ne değişecek te düşecek

Reis tek başına karar alamıyor ,başkan olunca tek başına her şeyi yönetecek her lafı hemen uygulanacak,ondan dolar düşecek,borsa artacak diye mi düşünülüyor acaba.

7. unutmamak gerekir ki piyasa borsa ve dövizde fiyatları beklentilere göre önceden satın alır. olay olduktan sonra değil.

Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    unutmamak gerekir ki piyasa borsa ve dövizde fiyatları beklentilere göre önceden satın alır. olay olduktan sonra değil.
    Yani sizin öngörünüz ne pazartesi hangi senaryoda ne olur.Döviz borsa tahmininiz nasıl

Sayfa 836/1027 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •