Originally Posted by ayhan53 Memedi durdurun yoksa hulkta başına gelenler gene gelecek. Bu defa direk bakırköye götüreceğiz. Yine Hulk alıyor başkanım. Grafigi epik mıymış neymiş.
Herif endekis mühendisliğinde master yapmış dayucuğum. Bu sefer de suyuniçine uzun zamandır duran ereğli ile tuttu
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Herif endekis mühendisliğinde master yapmış dayucuğum. Bu sefer de suyuniçine uzun zamandır duran ereğli ile tuttu Hem eregliyi fistikliyor hem endeksi tutuyor yüksek endeks mühendisi. Masterli doktorali
Originally Posted by Karax Yine Hulk alıyor başkanım. Grafigi epik mıymış neymiş. Hadi ya bende başka bişey alıyor diye düşündüm Öyleyse bakırköylük kıvama gelmiş Bugün bile bi yabancı kurum özel bankaları alın kamu bankalarından uzak durun diye rapor yayınlamadı mı
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by Karax Yine Hulk alıyor başkanım. Grafigi epik mıymış neymiş. gerçekten öyle yapıyorsa bu sefer doğrusunu yapıyor.
Originally Posted by *Bozkurt Herif endekis mühendisliğinde master yapmış dayucuğum. Bu sefer de suyuniçine uzun zamandır duran ereğli ile tuttu Sasa ve hektaş ile ereglinin endekse bugün ki etkisini yazabilecek biri var mı bence bu iki dandik kağıt eregliden fazla etkilemiştir.
Originally Posted by Karax Hem eregliyi fistikliyor hem endeksi tutuyor yüksek endeks mühendisi. Masterli doktorali Olan bizim petkoya oldu, herif içimizden geçti, suyuniçine bi tık daha gömüldük dayu
Başkanım yabancı yayınladı ise iskilendim. En son 4 ken hulka 2 hedef vermislerdi
Forum Rules
Yer İmleri