Sayfa 837/1001 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Eski Bakan kazmayı çoktan vurmuş, kepçeler çalışıyor
    Atatürk’ün halka bağışladığı ve SİT alanı olan bölgedeki hastane kampüs inşaatı ilerliyor. Arazi için geçmişte 30 yıllığına 38 milyon lira irtifak hakkı ödendiği bildirildi.

KARARI SAYMADILAR

Arazi için o dönem 38 milyon liralık irtifak hakkı ödendiği ve bunun 22 milyonunun Türk-İş Genel Merkezinin Ankara Kızılay’daki binasına karşılık sayıldığı öğrenildi. Çevre, Şehircilik Bakanlığı, 2022’de bu arazi üzerinde imar planı değişikliği yaptı. Açılan davalar sonucu bu plan İdare Mahkemesince iptal edildi ancak 30 Mayıs 2024’te Bakanlık bölgeye “Özel Sosyal Tesis Alanı” niteliği kazandırınca inşaat da başladı.

30 YIL KOCA’DA

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, önceki gün Atatürk Orman Çiftliği’ne ait alanın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla eski Bakan Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi için verildiğini açıklamıştı. Çevre, Şehircilik Bakanı Murat Kurum da Başarır’a, “Devlet İhale Kanununun pazarlık usulü ile yapılan irtifak hakkı ihalesi sonucu bu arazi, TEBA Vakfı lehine, eğitim, öğretim ve sağlık amacıyla kullanılmak üzere 30 yıl süreyle bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilmiştir” dedi.

AOÇ’DEN PARÇA PARÇA KOPARILDI
    Atatürk Orman Çiftliği arazisinin 22 bin 428 dekarı kamu kurum ve özel kuruluşlara satıldı ve AKP döneminde ranta açıldı. Bunlar arasında şu yapılar var:

- 2012 yılında 1 milyar 370 milyon lira harcanarak yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı.
    - Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek döneminde 801 milyon dolar harcanıp hurda yığını haline gelen Ankapark.
    - 29 Ağustos 2022’den itibaren hizmet vermeye başlayan ABD’nin Ankara Büyükelçiliği.
    - AOÇ’den alınan arazilerin üzerine 4,2 km uzunluğunda, yaklaşık 50 metre genişliğinde bir bulvar da yapıldı.

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Tam lavuk kişilik.!!!
    Aziz Nesinlik vaka.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Aynaya dikkatlice bakmışsın anladığım kadarıyla, şapkalı adam sende ki zeka seviyesi Epsilon düzeyinde olduğundan seninle uğraşmak istemiyorum ama illa bana bir şey söyle dersen sana şunu söyleyeyim

Geçen hafta mi ne bir çark yapmışsın işte vatan millet din türban cami şu bu yaw sadece dedim sadece din yazması yeterli zaten diğerleri alt küme , akıllı olsan çarkın tamamı boş kalacaktı neredeyse , umarım anlamışsındır. Kıt adam

Aziz Nesin senin o tablonu gorseydi sana ne derdi acep

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hiç istanbulda fiyatları bilmem arada bi sahibindendemerak ederim bakarım suadiye denen yerde ev fiyatları ne diye baktım 1+1 50-60 senelik dökülen evler 10 milyondan başlıyor 75.000.000 a kadar gördüm standart evlerde
    kiralıklara bakayım dedim 2+1 bu bulabildim en ucuz oda 60.000 tl
    3+1 veya 4+1 de 175.000 e kadar kiralık var
    bu adamın evi 50.000 tl lik emlak vergisi etmesinmi oda önümüzdeki yıldan itibaren bu sene muhtemelen 6-7.000 tl dir vergisi
    madem 50.000 tl yi ödeyemiyor gitsin 100.000 tl lik bir eve taşınsın 75.000 tl aylık cebinde kalır 50.000 tl si ilende vergisini versin
    Ayhan Başkan , doğru fiyatlar böyle zaten mesele şu şehir merkezleri önce boşalır zengiler uzaklaşır sonra maliyet çok artınca fakirler merkezleri boşaltır lüks binalar yapılır fakirler satar ve zenginler geri döner .

Burada bu döngüyü haklı bulmadigim için öyle dedim. Tabii mecburiyet olduğunda zaten senin dediğin gibi oluyor kurtuluş. yok , 140 M2 bir çatı sıfırdan 200 k gibi fiyat çıkıyor bu en ucuz olanı .İşler çok zor bahsettigimiz sadece çatı ve en ucuz tarifeden .

Tabii şöyle: bir insan komşu ve arkadaşları ile aynı yerde olmak ister sen ona bu hakkı sadece para ile engellersen yarın senin de güç yetiremeyecegin bir yonetmelik gelir ve sana da aynısi olur .Tercih senin tabii.

4. Ehliyet yenileme 3 ay uzatıldı.
    Kaçıncı uzatma bu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
    Bu topik dalaşma yeri olmuş,çoğunun ağız ayarı bozulmuş,guya dolar topiği,yakında yönetim men edebilir herşeyi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,317
    Ons altın 3300 altında,3290 destek yeri,her üst noktaya çıktığında devamlı buraya değme yapıyor,geçen 3400 üstüne çıkmıştı,bakalım bu sefer 4000 denemesi yapacakmı...ytd.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ons altın 3300 altında,3290 destek yeri,her üst noktaya çıktığında devamlı buraya değme yapıyor,geçen 3400 üstüne çıkmıştı,bakalım bu sefer 4000 denemesi yapacakmı...ytd.
    Powell’in görev süresi dolduktan sonra Domalt Trump, FED’in başına kendi gibi birini getirir.
    Bu yeni Fed başkanı da nas politikalarını uygulayarak faiz indirimlerine başlar muhtemelen.
    İşte bundan sonra altının önü son derece açık. İlk etapta 4.000 , sonra daha yukarı gider bence.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Powell’in görev süresi dolduktan sonra Domalt Trump, FED’in başına kendi gibi birini getirir.
    Bu yeni Fed başkanı da nas politikalarını uygulayarak faiz indirimlerine başlar muhtemelen.
    İşte bundan sonra altının önü son derece açık. İlk etapta 4.000 , sonra daha yukarı gider bence.
    Sarı gacının önü hep açık ama powell engel oluyor.

Sayfa 837/1001 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •