Sayfa 838/1027 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Eh demek ki aynı şeyi düşünüyoruz mesele yok.Sizden ricam o yazdığım kitapları alın.Bir başlayın zaten bırakamazsınız 2 günde bitirirsiniz.Tezgah çok ama çok büyük.Okuyun, emin olun siz de endişeleceksiniz durumdan.Durum maalesef artık çözülmesi kolay bir durum değil.

Tarım hakkında ben de sizin gibi düşünüyorum ama çaktırmadan çaktırmadan o iş bitirildi.Neden oldu nasıl oldu soner yalçın ve diğer kitaplarda ayrıntılı açıklamışlar.Bu iş artık pek geri çevrilecek gibi değil.Ve sade bizde değil tüm dünyada aynı tezgah çevrildi.Tüm gıda ve hayvancılık işi belli odaklarda yapılacak plan bu.Ülkelerin bağımsız tarım ve hayvancılık politikaları olamayacak.Sırf tohum işinde dönen dolapları okusanız yeter.Saklı seçilmişleri her türk vatandaşı acilen okumalı o kadar diyorum valla )))))))))

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Tarım hakkında ben de sizin gibi düşünüyorum ama çaktırmadan çaktırmadan o iş bitirildi.Neden oldu nasıl oldu soner yalçın ve diğer kitaplarda ayrıntılı açıklamışlar.Bu iş artık pek geri çevrilecek gibi değil.Ve sade bizde değil tüm dünyada aynı tezgah çevrildi.Tüm gıda ve hayvancılık işi belli odaklarda yapılacak plan bu.Ülkelerin bağımsız tarım ve hayvancılık politikaları olamayacak.Sırf tohum işinde dönen dolapları okusanız yeter.Saklı seçilmişleri her türk vatandaşı acilen okumalı o kadar diyorum valla )))))))))
    soner yalçına fazla takılmayın. ben tekrar söylüyorum siz türkiyenin potansiyelinin farkında değilsiniz hala. türkiye yarın tarım hayvancılık için düğmeye bassın. 2 senede yukarıda yazdığım gibi birilerini kulağından tutup s2ker atar. bu ülkede bu kadar ziraat fakültesi var, şunu bilin 1 yılda kendi tohumunu vs çok rahat üretir. siz 20-30 milyar doları tarıma hayvancılığa pompalayın 2 seneye enflasyon %8e düşer.milli geliri 5 senede nereye getirir artık onu hesaplayan hesaplasın.

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    soner yalçına fazla takılmayın. ben tekrar söylüyorum siz türkiyenin potansiyelinin farkında değilsiniz hala. türkiye yarın tarım hayvancılık için düğmeye bassın. 2 senede yukarıda yazdığım gibi birilerini kulağından tutup s2ker atar. bu ülkede bu kadar ziraat fakültesi var, şunu bilin 1 yılda kendi tohumunu vs çok rahat üretir. siz 20-30 milyar doları tarıma hayvancılığa pompalayın 2 seneye enflasyon %8e düşer.milli geliri 5 senede nereye getirir artık onu hesaplayan hesaplasın.
    Onlara ben de inanıyorum da zaten neden bunlar yapılmıyor bunları yazmış soner yalçın.Siz kitabı okuyun bu konuda emin olun çok farklı düşüneceksiniz.O dedikleriniz çok doğru işlerde yaptırmazlar.İktidarlardan bağımsız olarak o yol dünyada çizilmiş.Sizin vatansever düşünceleriniz olduğunu görüyorum bu çok sevindirici ve güzel.Bu yüzden özellikle rica ediyorum okuyun saklı seçilmişleri ,sizin pek çok şeye bakışınız tamamen değişecek.Bir sürü şeyi yiyemiyeceksiniz o tarz bir değişimi de getirecek ,ona da hazır olun )))))))))))Benim son on yılda okuduğum en yararlı kitap oldu.

Ha benzeri konular su biterken,toprak biterken,ekmek biterken üçlemesinde de yazılmış.Benzeri formatta olduğundan haklarını yemeyeyim,çok ama çok aydınlatıcı kitaplar.Çoğu şeyi de soner yalçından önce bu üçleme de yazmışlar.Ben geç keşfettim.Bu tarım işi çok ama çok büyük tezgahı barındırıyor.Sağlık sektörü ile iç içe inanılmaz işler çevriliyor.İnsan korkuyor cidden hem kendi adımıza hem çocuklarımız adına ,çok endişe verici bir geleceğe gidiyoruz.

Bu olay sade türkiye ile alakalı da değil.Her şey gıdada ve hayvancılıkta tekelleşmeye gidiyor.Bu tarımda ve hayvancılıkta her şeye pahalılık ve enflasyonla mücadele ayağına ithalat izni geliyor ya.O izinler hiç kalkmayacak maalesef.Dünyada belli ülkelerde üretim olacak tüm dünyaya dağıtım o ülkelerden yapılacak.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Onlara ben de inanıyorum da zaten neden bunlar yapılmıyor bunları yazmış soner yalçın.Siz kitabı okuyun bu konuda emin olun çok farklı düşüneceksiniz.O dedikleriniz çok doğru işlerde yaptırmazlar.İktidarlardan bağımsız olarak o yol dünyada çizilmiş.Sizin vatansever düşünceleriniz olduğunu görüyorum bu çok sevindirici ve güzel.Bu yüzden özellikle rica ediyorum okuyun saklı seçilmişleri ,sizin pek çok şeye bakışınız tamamen değişecek.Bir sürü şeyi yiyemiyeceksiniz o tarz bir değişimi de getirecek ,ona da hazır olun )))))))))))Benim son on yılda okuduğum en yararlı kitap oldu.
    kim yaptırmıyor abisi? sen istersen kim nereye yaptırmıyor? yok anlaşamayacağız... bakınız devletin ruhu ve refleksi vardır. türk devleti zamanı gelince kendini korur. yaşama güdüsü çok kuvvetlidir. zamanı gelir yeni bir dünya kurulur... gerektiğinde posalarını atar yoluna doğru olanı bulup devam eder.

kimi zaman kahraman sandığın insan bakmışsın haindir. 1nci dünya savaşında verdun muharebesinin kahramanı fransız mareşal joseph petain 2nci dünya savaşında nazilerle işbirliği yaptı ve vatan haini suçlamasıyla hayata gözlerini yumdu. vatan haini olarak öldü. dünyada dengeler o kadar basit değil. herkes kolay lokma değil. kim gerçekten kahraman o da belli değil.

Migrosa şoka bime a101 ve carrefour a gidin raflara bakın yediğiniz şeyleri inceleyin.Sabah kalkıyorsunuz akşama kadar neler yiyorsunuz.Yedikleriniz nerede üretiliyor.Bu üretilen şeyler sağlıklı mı bunları bir araştırın.

Sayfa 838/1027 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •