Sayfa 838/1005 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: Viop LXV

https://invst.ly/1b8vbh Dikdörtgen içine aldığım engebeli araziyi geçebilirsek Şubat 2024'ten beri süren durağanlık sonlanır. Niye şimdi sonlansın diye soruyorum kendime, temel analiz devreye giriyor: Düşük gelen son iki enflasyon (2'nin altında.), TCMB temmuz ayı faiz indirim beklentisi (İş Bankası Genel Müdürü 350 puan demişti yanlış hatırlamıyorsam.), İran-İsrail ateşkesi, kurultay sorununun ötelenmesi.

2. Sohbet
    Dr. Fatih Erbakan
    @erbakanfatih
    Bugüne kadar ekonomi politikalarını ‘alttakinin canı çıksın, yeter ki üstteki imtiyazlılar zenginleşsin’ zihniyetiyle belirleyen iktidar, son olarak emekli maaşları için belirlediği artış oranıyla bu yolda ilerlemeye devam edeceğini bir kez daha ortaya koymuştur.

Daha geçen gün konutlardaki doğalgaza yüzde 25 oranında zam uygulayan iktidar emeklileri yüzde 16,67’lik maaş artış oranıyla iyice sefalete mahkum etmiştir.
    Emekliler her zaman olduğu gibi mağdur edilmiş, haksızlığa uğratılmıştır. Bugünkü şartlarda açlık sınırının üzerinde, en az 30 bin TL olması gereken en düşük emekli maaşı 16 bin 881 TL olarak belirlenmiştir. Bu kesimin yanı sıra diğer emeklilere de büyük haksızlık yapılmıştır.

Emeklilerin uğradıkları haksızlıkların temelinde aylık bağlama oranlarının kademe kademe düşürülmesi bulunmaktadır.

Siyasi iktidar bu haksızlıkları gidermek yerine borç, faiz, israf, kaynakların imtiyazlılara aktarılması, zam ve vergi hattından ilerlemeye devam etmektedir.

Yeniden Refah Partisi olarak çözümün adresi Milli Görüşâ€™tür diyor ve milletimizin kahir ekseriyetinin erken seçim talebini bir kez daha gündeme getiriyoruz

bu ortaklıktan ayrıldı sanırsam gittiyse cumhurun işi zorlanır bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Lütfen ajitasyon olarak algılamayın, şunu da belirteyim buradaki arkadaşların samimiyetine dayanarak: Kızım okuyor izmir'de. Dedim 4 bin lirayı çoğaltabilir miyim? Çocuk okutmak o kadar zor ki... Bilen bilir.
    Sende yanlış anlama ama o 4 le bişey olmaz ikinci bi iş bul kendine
    bir halt olacağı yok.

hafif eksi oldu. yavaş yavaş malı yedirdi.

testere büyük ihtimalle devam eder. 9900-11500 arası sörfe devam.

bir tarafa kıracaksa zaten işaretini önceden verir. şort devam.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sende yanlış anlama ama o 4 le bişey olmaz ikinci bi iş bul kendine
    Yok, işimden aldığım yetiyor. Hem az parayla borsaya girişim hem risk almayışım bundan yani kaybetmeye tahammül edeceğim, dengelerimi bozmayacak, bir baba olarak beni aciz içine düşürmeyecek kadar para girmek zorundaydım borsaya. Baba hep daha çok vermek ister çocuğuna. Kısmet. (Aslında borsa da iştir şayet borçla, ihtiyaç parayla yatırım yapılmazsa; işimden dolayı artık sadece yaz tatillerinde uğraşım olacak.)

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Samimi söylüyorum 4 bin lira ile girdim abi üç dört hafta önce. Üç yıl önce ise -Bozkurt abim bilir- Aralık 2022 düşüşünde batmıştım
    100 dolar yani.
    Başka hiç para katmasan...
    Yılda %100 kazandıracak 1 hisse yakalasan
    10 yıl sonra 100.000 doların olur.

Vioptan uzak dur....

Senede 1 hisse bulmaya bak..... git onu al yat... 1 sene sonra sat...

Viop değirmendir.

Bozkurt da buluyor da düşecek hisseyi buluyor.
    Ondan uzak dur.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    100 dolar yani.
    Başka hiç para katmasan...
    Yılda %100 kazandıracak 1 hisse yakalasan
    10 yıl sonra 100.000 doların olur.

Vioptan uzak dur....

Senede 1 hisse bulmaya bak..... git onu al yat... 1 sene sonra sat...

Viop değirmendir.

Bozkurt da buluyor da düşecek hisseyi buluyor.
    Ondan uzak dur.
    Yalnız Bozkurt abinin karakteri yeter. O kazanacağını kazanmış oradan. Bir anne babaya da aynen bu lafı söylemiştim çok düzgün yetiştirdikleri çocukları için

8. https://x.com/ramazanbasak61/status/1940663328755384738

Halkbank; eski ve etkili bir AKP milletvekiline ait olan Kiler Holding,e verdiği kredileri tahsil edememesi üzerine, 2019 yılında alacağına karşılık Holding’e ait Sapphire AVM’yi 100 milyon dolara almış, ancak Sayıştay’ın 2021 yılında burasının 78.9 milyon dolar olduğunu kayda geçirmesine rağmen bu yeri 2023 yılında aynı Holding’e 48 milyon dolara geri satmıştır.
    Halkbank Genel Müdürünün konu ile ilgili yaptığı açıklamalar ise hiç tatmin edici değildir.
    Yıllarca bankalarda denetim yapmış bir kamu görevlisi olarak, bu KAMU ZARARI doğurucu işlemin 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun “Zimmet” başlıklı 160’ıncı maddesine aykırılık oluşturduğu düşünülmektedir.
    Siyaset ve ticaret herzaman içiçeydi. Ama hiç bir dönem bu kadar ileri gidilmemişti.
    Çünkü siyaset etkili olmasa idi böyle bir kredi verilemez ve verilmiş olsa bile ilgili Banka yöneticileri yukarıda belirtilen Zimmet suçu ile ilgili yargı karşısına çıkardı.
    Ne yazık ki bu gibi yüzlerce kötü örnek var ve sayıları giderek de artıyor.
    Bunlar önlenemediği sürece de ahlaki değerler bozulmaya ve halk da yoksullaşmaya devam edecektir.

Ne güzel Ticaret.
    Bi kamu bankası benim evi alsa
    2 yıl sonra yarı parasını bana geri satsa.
    Ne olur?
    86 milyonu tokatlamis mi olurum?

Sayfa 838/1005 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •