Sayfa 839/1000 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1.  Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Foreks Haber

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, vergi reformu, hal ve perakende yasaları gibi önemli ekonomik düzenlemeleri de içeren yeni yol haritasını yarın saat 11'de açıklayacak.
    17 yıldır 50 kere yol haritası açıkladılar geldiğimiz nokta benzin 7 tl soğan 9 tl
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Kartal'da oy birleştirme tutanağını YSK sistemine girerken usulsüzlük yaptığı iddia edilen görevliler hakkında sandık başkanının şikayeti üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan: "CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun daha başkan bile seçilmeden yaptığı tehditler bizleri endişelendirmektedir. İmamoğlu'nun bu tehdit dilini 320 Anadolu medyası adına kınadığımızı, medya kuruluşları olarak bir özür beklediğimizi ifade ediyoruz"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kartal'da oy birleştirme tutanağını YSK sistemine girerken usulsüzlük yaptığı iddia edilen görevliler hakkında sandık başkanının şikayeti üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
    "Görüldüğü gibi İstanbul'un heryerinden usulsüzlük,yolsuzluk haberleri geliyor bu seçime gölge düşmüştür,halkımızın iradesi hiçe sayılmıştır"açiklamasi da gelir
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Merkez bankası ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti %24,90 oldu (önceki %25,18)

6.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    17 yıldır 50 kere yol haritası açıkladılar geldiğimiz nokta benzin 7 tl soğan 9 tl
    İyiki soğanla çalışan araba icat etmemişler.

http://haberingobegi.com/istanbul-u-...-gundeme-dustu

İSTANBUL'U KAYBEDEN AKP'NİN VİDEOSU GÜNDEME DÜŞTÜ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

CHP Sözcüsü : Şu an aradaki fark 14.347

Sayfa 839/1000 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •